Resultats

lunes, 10 de agosto de 2009

Bona imatge


La Torre ja ha debutat aquesta temporada. I tal com dèiem en l'últim article, per partida doble, tot i que el partit de dissabte va ser més aviat una anècdota. Mora va presentar davant l'afició un equip ple de jugadors del filial, a prova i juvenils i amb tan sols Dani, Calvet, Panadès, Marc Vidal i Ambrós com a jugadors amb fitxa segura del primer equip, de manera que no vam poder treure massa conclusions.

.
El partit d'ahir contra l'Igualada va ser una altra cosa, però. Davant un equip de Primera Catalana, vam poder veure diverses noves incorporacions i un equip que podria ser perfectament titualar en qualsevol jornada de lliga, tot i que vam trobar a faltar alguna variant més en defensa. Tot i això, els locals van mostrar una imatge molt seriosa, en una primera part en què va ser l'Igualada qui va portar el ritme del partit, però amb una Torre molt ben plantada en el terreny de joc i amb un Raul Salamanca que ja va exercir com a líder de la defensa i amb Ambròs sota els pals, tot un luxe. De fet, el nou porter torrenc va salvar el gol en un parell d'ocasions, mentre que a dalt Moya es trobava massa sol i s'abusava de passades llargues. Ahir va ser el torn d'un altre debutant, Ramon Lara, que es va fer seu el lateral esquerra, tot i que li va costar una mica connectar amb Carlitos, que no va acabar la primera part gràcies a l'actuació de l'àrbitre, molt rigorós amb els de casa.

.
La segona part va ser una altra cosa des del començament. L'Igualada va moure banqueta, fet que ho va aprofitar la Torre per avançar-se gràcies a una bona jugada que va culminar Pepo. Vam poder veure la rapidesa de Casino, que ja havia jugat el dia abans i la qualitat de Carlitos Limeres, un jugador molt interessant, que va fer el segon dels torrencs amb un gran xut. Com és habitual en aquests partits, Mora va moure banqueta i la Torre es va anar desinflant poc a poc. Això ho va aprofitar l'Igualada per reduir distàncies primer i per acabar empatant un partit que va servir per conèixer algunes cares noves i per il·lusionar al personal, ja que la Torre va plantar cara i va marcar dos gols contra un equip de dues categories superiors.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

comencem molt bé la pretemporada,aixo pinta més bé que l`any passat per cert m`han dit que el nostre primer rival,La Canonja,esta fent un molt bon equip cuidado amb ells

Anónimo dijo...

si q s'ha començat bé, però s'hauria de reforçar una mica la defensa amb un parell de centrals.. Rubén continuarà??

Anónimo dijo...

doncs tot i no estar confirmat, sembla que si...

Anónimo dijo...

Sembla que aqui la Torre nomes importi el primer equip que teoricament cobran.

Quelcom sap que pasara amb els equips inferior que, el pares paguem perque el nostres fills facin el esport que mes els hi agrada.

Salut,

Anónimo dijo...

Bon dia,

Ahir com que el meu fill começaba els entrenaments, parlant amb altres pares i quelcom entrenador de un equip inferior amb vaig donar compte de que ja començem malament per falta de coordinació-informació, m'explico:

Qelcom de la secció de futbol m'ha avisat de que el proper dijous dia 3 hi ha una reunió amb tots el pares, m'ho ha comunicat un pare que hi havia per alla. Espero que quelcom del futbol m'avisará.

Crec que es tenia que haver avisat al pares de la nova junta del futbol, perque si quelcom pare te un problema sapiga a on anar.

Sembla esser que començen el problemes entre la seccio de futbol i la UDT doncs un pare diu que vas anar apuntar el seu fill per jugar a futbol i la UDT li volia cobrar 10 Euros solamanet per apuntarse, apart ha de pagar 250€ perque el seu fill pugui jugar.

Veig que el tema del futbol base a Torredembarra no hi qui ho canvi. Aixo si si no pagues el teu fill no juga.

Quelcom que m'ho expliqui, salut

Anónimo dijo...

esto es fàcil. Los señores que se hacen responsables de la UDT se ciñen unica y estrictamente a la sección de tennis, dejando a parte las otras secciones. Buscan unicamente el lucro y exito de esta sección, olvidandose de las otras. Para ellos ni existen las demas. asi que señor Ramírez y compañia: actue como presidente de la UDT, una entidad PÚBLICA Y SIN ANIMO DE LUCRO y haga posible que el deporte de Torredembarra siga vivo

Anónimo dijo...

Hoy han hecho la reunión con los padres y se han presentado como Junta Gestora, y segun ellos parten de cero sin hacerse cargo de las deudas de las anteriores juntas del futbol.

Segun ellos han llegado a un acuerdo de partir de cero con la junta de la UDT y el Ayuntamiento, y segun la Junta Gestora tiene el respaldo del Ayuntamiento.

Que bien y las demas entidades que forman la UDT que pasa con ellas.
Pero lo entiendo en la nueva junta hay personas de VICSAN por esto entiendo el soporte del Ayuntamiento.

Una cosa mas, cada padre deberá aportar para practicar su deporte favorito la módica cantidad de 250€
y para que se vea que es mucho dinero disfrazan 50 € de este importe para que cada niño se haga socio del fútbol, que bien, que bonita manera de fomentar el deporte.

También y si no lo he entendido mal la nueba Junta Gestora promovera campeonato de futbol de empresas y las recaudaciones serán para ellos.

Pregunta en capo no es Municipal??? no corre el Ayuntamiento con todos lo gastos de mantenimiento del campo, creo que si, pues bien encima no percibiran los ingresos sino que los percibirá el futbol. Que baje Dios y que lo vea.

Por cierto y para terminar, esta reunión con los padres se ha realizado en el patio del recinto de la UDT, pues han dicho que dentro del Pabellón hacia mucha calor.

Bueno empezamos bien, cambiando las costumbres, en lugar de hacer la reunión de padres en alguna sala, que creo que es lo adecuado, no al aire libre, será que tenemos una junta gestora ecologista ???.

Suerte!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

tantas quejas sobre la nueva junta gestora... por que? si son los unicos que se han preocupado de mantener vivo el futbol!de no ser asi ya no habria seccion! ademas, 250€ es un precio muy razonable si tenemos en cuenta las demas escuelas de futbol del pais...
ademas, tanto quejarse, fichas, arbtiros, material de entreno, de partido, ropa para todos... eso es gratis? que yo sepa no

Anónimo dijo...

Elproblema es que csada año prometen lo mismo y nunca cumplen. Esperemos que esta nueva junta cumpla todo lo que ha prometido.

Salut

Anónimo dijo...

con colaboracion se consigue todo

Anónimo dijo...

A l'anònim número 7 (3 de set. a les 14:47), m'agradaria fer-li algunes preguntes respecte el seu "brillant" comentari:

- Creus realment que l'ajuntament recolza la nova junta del futbol simplement perquè hi ha alguna presona que treballa a Vicsan? O no vols dir que ho fa perquè veu que s'ha arribat a un bon acord entre aquesta junta, la UDT i el propi ajuntament, per dur a terme un projecte que realment té sentit? Si és així, que més dóna que algú treballi a Vicsan, al supermercat, en un banc, en un hospital, en un bar, en el carall maria, o que estigui a l'atur?!

- 250€ són molts diners, oi? Sí, i tant! I més en els temps que corren ara, no? Però és clar, resulta que els àrbitres, els entrenadors, la roba, el material, etc. es paguen amb diners que cauen del cel, veritat? És més, a altres escoles de futbol no es paga res, oi? En fi, em sembla que portaré al meu fill al Nàstic que m’han dit que no hauré de pagar ni cinc! O més ben dit, el portaré a l’escola d’algun altre club de Tarragona, que allà segur que no paguen.

- Veus malament que la junta promogui partits i campionats d’empreses? Mare meva! No veus que és una manera d’obtenir recursos per la secció? O es que penses que la gent que hi ha en aquesta junta ho fa per guanyar diners? Va home, va! I és clar, l’ajuntament fa malament de cedir unes instal•lacions públiques per una finalitat il•lícita? Corre, ves i diga-li a Déu que quan baixi també passi per l’ajuntament i avisi que aquests del futbol els estan enganyant i que en volen fer un negoci!

- Pel que fa a la reunió, em sap molt de greu que no estiguessis a gust en aquest ambient tant ecologista... si és que realment hi vas anar, és clar. Jo no hi era, la veritat, però no crec que sigui una cosa tant greu, tot i que sí que és obvi que seria millor fer-la en un altre ambient. Però en fi, suposo que es deuria prendre aquesta decisió per un bé de tots, no? Però ja ho entenc, posats a criticar, critiquem fins i tot això! Faltaria més!

En definitiva, crec que has fet un comentari molt constructiu, carregat de positivisme, amb confiança respecte al futur, ple de bones sensacions i recolzant al 100% aquesta nova junta (la qual deu estar repleta d’amics teus, és clar). Vaja, que millor que comencem criticant, clar que sí!

Suerte???!!! Sí, y mucha! Pero Torredemabarra nunca tendrá la que merece si la gente es cómo tú! Porque si realmente quieres que las cosas vayan bién, para el deporte en general, y para el que practicas tú o tú hijo en particular, lo primero que hay que hacer es apoyar, aconsejar, animar, ayudar, y sí, hacerse socio también! Y luego? Luego ya vendran las críticas, pero no críticas cómo las tuyas, sinó críticas constructivas, críticas que tengan un fundamento y una finalidad, la cual, no olvidemos, es el bién del deporte, y el futbol en nuestro caso! Eso es fomentar el deporte!!

Anónimo dijo...

Recolzem absolutament l'explicació que ofereix l'anònim del 17 de setembre a les 15:59.
El personatge que creu tant en Déu, i que s'ha dignat a escriure l'anterior comentari ( 3 de setembre ) hauria de pensar en que hi ha coses més importants que fixar-se en on treballen els que formen la junta, o on es fan les reunions. O és que els treballadors d'una empresa torrenca no tenen dret a tenir aficions?
Potser, "señor", hauria d'estar vostè dins d'aquesta junta? Perdria les seves hores lliures i els seus moments familiars per intentar que qualsevol cosa ( el futbol )seguís endavant? Perquè això es el que fa aquesta gent a qui vostè tant critica. Ja ho diuen ja, que el que és difícil és actuar i el que és més fàcil és criticar.
Se cree el ladrón que todos son de su condición????????
Jo abans de criticar la junta, esperaré a veure com van les coses i a saber si puc ajudar per a que tot funcioni millor que l'any passat. I crec que tothom hauria de fer el mateix, fins i tot vostè.
Vaia usted con Dios!!!!