Resultats

viernes, 7 de agosto de 2009


Després d'unes llargues vacances reprenem l'activitat al bloc amb notícies d'allò més esperançadores i fresques. Primer de tot hem de dir que l'equip ha tornat als entrenaments aquesta setmana i ho fa amb diverses cares noves. La notícia més important, però, és que la gran majoria de l'equip i l'entrenador han decidit quedar-se, de manera que tindrem un projecte potent i amb l'objectiu clar de millorar el que es va aconseguir la temporada passada. A més a més, cal destacar que s'ha creat un equip de treball nou, que actuarà com a Junta Directiva del futbol i que iniciarà en breu una campanya de captació de socis i de col·laboradors per tal de poder fer més gran la família del futbol a la Torre i trobar recursos econòmics suficients per fer possible aquest projecte. Aviat, us explicarem en què consistirà aquesta campanya, que pretén recuperar la importància que històricament ha tingut el futbol a Torredembarra.


Anem, però, al que interessa a molts, que és la plantilla que té l'equip per a la següent temporada. Abans d'això volem anunciar les baixes de Gili, Aitor, Perelló i Antonio, que per diversos motius deixen el Torredembarra. Des d'aquí, simplement desitjar-los molta sort i agraïr-los el compromís que van mostrar la temporada passada. Cal lamentar també, les baixes per lesió de Girol i Oriol, que es perdran la major part de la temporada. Tot i això, la secció de futbol ha acabat fent un gran equip (que encara pot patir alguna modificació), que a dia d'avui és el següent:



Porters: Mari i Ambròs


Defenses: David Sánchez, Ramon Lara, Raúl Salamanca, Rubén, Panadès, Cristian i Marc Vidal


Mitjos: Vicente, Pepo, Carlitos, Dani, Calvet i Vila


Davanters centres: Arturo i Moya


Entrenador: Jose Fernando Mora


A part, l'equip encara té el dubte d'Asensio, que encara no ha decidit el seu futur i diversos jugadors a prova, com són Marc Mercadé, Oriol, Lucas, Jaunan, Graum, Diego, Limeres i Cano. El que sembla clar és que s'ha pogut fer un conjunt equilibrat amb incorporacions de la talla de Raul Salamanca (que va aconseguir l'ascens amb el Camp Clar) o Calvet (que havia jugat fins ara a Preferent) i mantenir el bloc de jugadors com Pepo, Mari, David, Carlitos, Moya i companyia. L'equip disputarà el seu primer partit aquest dissabte 8 d'agost contra la Pobla de Montornès. A l'espera d'altres confirmacions (com serà la recuperació del partit de festa major. El calendari d'amistosos és aquest:



8 Agost: Torredembarra - La Pobla de Montornès 18h
9 agost: Torredembarra - Igualada 18h
15 agost: S. Pepe Moltanta - Torredembarra
22 agost: Torredembarra - Reus Juvenil
13 de setembre: La Canonja Torredembarra (primer partit de lliga)



Entre tots, estem segurs que farem una gran temporada!


3 comentarios:

resnoesmesqui dijo...

Apa nois !!!

a fer un bon paper...o sigui A GUANYAR !!!!

Molta sort

Jordi Solé

Anónimo dijo...

aquet equip torna a ilusionar vore com va l`equip aquet Dissabte

Anónimo dijo...

Bona tarde, sembla que aqui la Torre nomes importi el primer equip que teoricament cobran.

Quelcom sap que pasara amb els equips inferior que, el pares paguem perque el nostres fills facin el esport que mes els hi agrada.

Salut,