Resultats

lunes, 1 de junio de 2009

S'acaba la temporada


La Torre va acabar la temporada 2008/09 amb una derrota per 1 gol a 3 contra la Cava. Els tres punts perduts, però, no van ser el més important aquesta vegada. Si bé es cert que el resultat fa que els blanc-i-blaus acabin la lliga en cinquena posició, l'atenció del partit es va centrar en els primers minuts, on els jugadors del primer equip van decidir asseure's per denunciar la mala situació econòmica de la secció de futbol i la pèssima gestió de la junta de la UDT. Va ser prop d'un minut, mentre el públic assistent aplauïda i diverses pancartes presidien el camp. Dels responsables del club i de membres de l'Ajuntament, res de res.

Cal destacar que Mora va moure banqueta en l'últim partit de lliga i fins i tot va convocar a dos jugadors del juvenil, com a premi al futbol base. Vila va ser titular per primera vegada i va ocupar el mig del camp amb Pepo i Vicente. Els problemes, però, van arribar des de darrere, on les baixes de Rubén i Oriol s'han notat, i de quina manera. En els gols del rival la defensa torrenca va estar massa tova i ho va pagar car. El resultat ( 1 a 3) va ser seguramnt excessiu, ja que a la segona part la Torre va tenir diverses ocasions per empatar, però definitivament el resultat és el de menys. Els de Mora tancaven una gran temporada, on havien estat lluitant per pujar durant 33 jornades.
Ara el que toca és començar a pensar en el pròxim any, treballar des d'aquesta setmana per evitar els problemes que ens hem trobat aquest any i fer el possible per mantenir totes les cares d'aquesta temporada. Tot l'equip heu demostrat una professionalitat increïble i és per això que cal centrar es esforços per mantenir els jugadors. De la mateixa manera, cal treballar en diverses solucions econòmiques per evitar els problemes i fer que els jugadors no hagin de posar diners de la seva butxaca. És cert que l'any ha estat difícil, i no convida a l'esperança, però des del Futbol a la Torre estem segurs que entre tots ho tirarem endevant. A treballar!

16 comentarios:

Unknown dijo...

Es podrien posar entrevistes dels propis jugadors al Blog? seria interesant veure per saber com es senten els propis jugadors despres d`aixó que está passant

Anónimo dijo...

mols daquest blog som jugadors. ja fiquem el que pensem

Anónimo dijo...

Em sembla que ara vindran uns dies de reflexió per part de jugadors, tècnics i demés. Espero però, que ben aviat la "gent" es proninciï i poguem tirar endavant un projecte ben engrescador de cara a la propera temporada.

Anónimo dijo...

jo demanaria als jugadors que aquest any tan magnífic no es quedi en res, sinó que sigui la base per poder fer grans temporades en un futur pròxim, hem d'aprofitar aquest grup que s'ha format enguany!!

Unknown dijo...

espero que no se vaya nadie y que pongan a otro de presidente de la UDT o que la torre se haga independiente y pase a ser uan entidad solo de futbol,en plena crisis es muy dificil llevar una entidad de todos los deportes

Anónimo dijo...

Hola buenas a todos! como aficionado al torredembarra y a este blog me gustaria proponer algo pa que esto siga un poco vivo.

Primero, me gustaria que si alguien supiera algo sobre el futuro de algun jugador o entrenador, que lo dijera. Y segundo proponer una especie de votacion para saber quienes han sido los mejores y eso, mas que nada para intentara tener el foro mas activo ok?? Ahi va.

1- Mejor portero
2- Mejor defensa
3- Mejor mediocampista
4- Mejor delantero
5- Mejor lanzador de faltas
6- Mejor chutador
7- Mejor rematador de cabeza
8- Mejor uno contra uno
9- Mejor jugador
10- Mejor once

1- Para mi los dos porteros son enhormes
2-Oriol
3-Gili
4-Arturo
5-Dani morros
6-Moya
7-Ruben
8-Carlitos
9-Arturo
10- Mari,David,Oriol,Ruben,Mercadé,
Morros,Gili,Vicente,Carlitos
Moya y Arturo.

Bueno ahi esta que no le siente mal a nadie y repito solo es por tener algo mas de tema por aki, que sepais que todos sois unos cracks y que os mereceis todo lo mejor despues de este año tan bueno que nos habeis regalado, un saludo a todos!! FORÇA TORRE!!!!!

Anónimo dijo...

1- Los dos han estado a muy buen nivel.
2- David Sánchez.
3- Vicente, Pepo y Gili.
4- Moya
5- Dani Morros
6- Dani Morros
7- Rubén
8- Carlitos
9- David Sánchez
10- Mari, David, Oriol, Rubén, Asensio; Vicente,Pepo, Gili; Dani, Carlitos y Moya.

Anónimo dijo...

1 Mari
2 David / ori
3 Gili
4 Moya
5 Dani (bellvei power)
6 Dani
7 Ruben
8 Carlitos
9 Carlitos / David
10 Mari, David, Oriol, Ruben, Asensio, Gili, Pepo, Vicente, Carlitos, Dani, Moya

Menció especial a Vila, la perla de Sant Jordi!

Anónimo dijo...

1- Mejor portero: Antonio
2- Mejor defensa: Girol
3- Mejor mediocampista: Carlitos
4- Mejor delantero: Moya
5- Mejor lanzador de faltas: Morros
6- Mejor chutador: Morros
7- Mejor rematador de cabeza: Ruben
8- Mejor uno contra uno: Carlitos
9- Mejor jugador: David Sanchez
10- Mejor once: Antonio, David, Oriol, Ruben, Girol, Dani, Pepo/Vicente/Gili (2 de los 3 según estén y según el partido), Carlitos, Arturo y Moya.

Anónimo dijo...

1-mari
2-david sanchez/oriol
3-carlitos
4-moya
5-dani morros
6-arturo
7-ruben
8-carlitos
9-david sanchez
10-mari,david,oriol,ruben,vicente,dani,pepo,gili,carlitos,moya y arturo


visca la torre. i a sguir soñando
visca la torre

Unknown dijo...

1- Mari
2-David
3-Gili
4-Moya
5-Dani morros
6-Dani morros
7-Ruben
8-Arturo
9-Moya
10- Mari,David,Oriol,Ruben,Mercadé,
Morros,Gili,Vicente,Carlitos
Moya y Dani Morros.

Anónimo dijo...

El millor que poden fer el figura del president de la udt, i tota la seva colla, començant pel delegat del tenis, és fotre el camp de la Udt, i que creïn ells el club independent i deixin en pau a tots. Realment, aquesta super junta que presumia de transparència i democràcia, que fa? amagar, desfer-se de tots els delegats, crear molt mal ambient. Aquesta és la famosa junta del canvi? Millor que dimiteixin, que encara hi són a temps! Déu meu! quin desastre de junta, és la més mediocre en tota la història de la Udt, que no és poca!!!! Junta Udt=DIMISSIÓ!!!!

Anónimo dijo...

Demà DIMECRES 10 de Juny, a les 19'15h, al CEIP Antoni Roig, la UDT ha citat a una reunió a tots els socis, pares, tècnics i jugadors de la secció de futbol.
Segons el comunicat de la UDT, la reunió està basada exclusivament en 2 punts:

1- Anàlisi de la situació actual de la secció.
2- Precs i preguntes.

Em sembla que seria molt bò per la secció que demà, en aquesta reunió, hi assisteixi el major nombre possible de persones!
Pel nostre propi interès (el de la secció de futbol) faig una crida perquè tothom que pugui hi vagi!!
No hem de donar-nos per vençuts! Hem de lluitar pel futbol a la Torre: per una bona escola i per un futbol amateur el més amunt possible!!

Anónimo dijo...

hem d'intentar que hi vagi el màxim nombre de gent possible, així veuran que a Torredembarra hi ha molta gent que vol q al seu poble continuiï havent futbol.
Així que ningú es quedi a casa, junts tindrem més força!

Anónimo dijo...

Com va anar la reunió???
Es van aclarir coses??
Hi va anar molta gent??
Algú em pot explicar com va anar la reunió, siusplau??
Què va dir la UDT??

Anónimo dijo...

guien me puede informar d elos futbolistas que siguen y los que no en la UD Torredembarra? y d elos nuevos fichajes(si hay)