Resultats

viernes, 29 de mayo de 2009

Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació

La UDT de futbol no disputarà els primers minuts de partit per denunciar la situació econòmica de la secció de futbol



El primer equip de futbol de la Unió Deportiva Torredembarra ha decidit no disputar demà dissabte els cinc primers minuts del partit que jugarà al municipal torrenc contra la Cava. Els jugadors i cos tècnic han pres aquesta decisió després d’estar més d’un any i mig sense cobrar i haver assolit la temporada anterior l’ascens a primera regional i estar lluitant per pujar a regional preferent fins a la penúltima jornada.D’aquesta manera, quan l’àrbitre del partit xiuli el començament, els jugadors del Torredembarra es quedaran al mig del camp i deixaran que sigui la Cava qui disputi els primers minuts d’aquest encontre. L’equip ha volgut esperar-se fins a l’ultima jornada, ja que ara no es juguen res i és el moment de reivindicar la mala situació econòmica que arrossega el futbol des de fa dues temporades i que podria comportar l’abandonament de la majoria de jugadors.


La secció de futbol és dependent de la Unió Deportiva Torredembarra, de la qual el senyor Joan Ramírez n’és el president. És el club qui ha de repartir la subvenció que atorga l’Ajuntament de Torredembarra a les seccions, però en tota la temporada el futbol no ha vist ni un euro. Aquest fet ha obligat als jugadors de futbol a posar diners de la seva butxaca i pagar tots els desplaçaments, tot i no cobrar en tot l’any. És per aquest motiu que el conjunt torrenc vol denunciar la mala gestió de la UDT i del seu president i reclama la part de la subvenció que li pertoca.

Aquest fet ha comportat també que els entrenadors del futbol base no hagin cobrat bona part de la temporada i que hagin decidit acabar amb els entrenaments avui 29 de maig. En aquest sentit s’està estudiant que la secció de futbol ja no depengui de la UDT, com ja han decidit el bàsquet o l’atletisme.

9 comentarios:

Unknown dijo...

La Torre té que ser un equip independent

Anónimo dijo...

Ramírez dimisió!! volem un president que respecti el futbol!!

Unknown dijo...

se sabe algo de nuevo?

Anónimo dijo...

poc a poc... quan se sàpiga qualsevol cosa informarem!

Unknown dijo...

Gracies.

Anónimo dijo...

En poc mes d'un any i mig el president de la UDT s'ha carregat el que va costar mes de vint anys construir. Les seccions importants del club han marxat. Els socis del tennis van decantar les eleccions en favor d'un "candidat-titella" postulat i preparat pel que era delegat de la secció, ara s'en pagan les consequencies de l'egoïsme i de la ineptitud.
L'alcalde i regidor d'esports Sr. Massagué ha denunciat unilateralment davant la pasivitat del president de la UDT el conveni signat per 10 anys amb l'anterior junta del club degut a aquesta desfeta. No corren bons temps per l'esport a Torredembarra, tampoc pel futbol.

Anónimo dijo...

....és molt fàcil parlar i criticar veient la casa des de fora...perquè no us informeu BÉ i mireu la casa des de dins...
Si una secció té despeses econòmiques, es tenen que "fer front" amb entrades/ingressos econòmics... és molt normal que es compti amb un "ajut econòmic" en forma de subvenció...però aquesta subvenció MAI pot ser l'entrada econòmica més forta de la Secció (mai).... si això passa, és culpa de la pròpia gestió de la Secció... no pas de la UDT...
TAMPOC és coherent que FINS ARA el 50% de la subvenció de l'Ajuntament anés EXCLUSIVAMENT per el futbol... i les altres seccions, què??

Referent a la denúncia de les instal·lacions MUNICIPALS que ha sol·licitat el Masagué & company... és degut a la mala gestió dels anys anteriors...on els diners desapareixien sense cap mena d'explicació...

Cal recordar que les instal·lacions són PÚBLIQUES, i que per tant, l'Ajuntament n'és propietari...i encara que hi hagi un conveni vigent...l'Ajuntament pot denunciar-ho (si negui o no la UDT...)

Per informar i afirmar, cal conèixer des de dintre i des de fora...

Si el 1er equip ha tingut que GASTAR els diners que van pagar els pares dels alumnes de l'Escola de Fútbol... i a més, l'Escola de Futbol s'ha quedat sense NI UN DURO..és indignant!

Si jo pago una quota X per el meu fill per a qué faci futbol...i després em diuen que no hi ha diners...em pregunto, perquè s'han de pagar coses externes a l'Escola de Futbol amb els diners de l'Escola de Futbol??

Reflexionem-hi, siusplau, reflexionem-hi!

Nota: aquest comentari no pretén ofendre ni crear mala maró... solsament vol donar a conèixer l'altre cara de la moneda...

Salut!

Anónimo dijo...

i que fem ?
que desaparegui el 1r equip ?
per que si desapareix el primer equip on aniran els jugadors de la escola ?
jo crec que tot jugador del poble bol arrivar a jugar al 1r equip .
almenys jo si hi estic content de portar el nom del meu poble .
el futbol es tot desde el mes petit al mes gran .

Anónimo dijo...

Aquesta persona que parla de l'"altra cara de la moneda", suposo i espero que el proper dimecres dia 10 de juny estigui a la reunió que la UDT ha convocat per a totes les persones implicades i/o relacionades amb la secció de futbol.
Desitjo de tot cor que durant aquesta reunió es puguin solucionar tots els problemes que envolten aquesta secció i que aquesta persona hagi de canviar el seu parer.
Potser el seu comentari en aquest blog no pretenia ofendre ni crear mala maror. Potser sí que és així. Però pel que fa a la meva persona, he de dir que m'ha creat més malestar del que tenia i m'ha acabat de confirmar que l'engany, la ignorània i la hipocresia en la qual es viu actualment a la UDT, és més gran del que un es pot arribar a imaginar.
Què és el que volen fer a la UDT amb el futbol? Que siguin sincers i ho diguin obertament!!