Resultats

lunes, 11 de mayo de 2009

Aldeana 2 - Torredembarra 3

El Torredembarra va aconseguir una victòria més que important i contra pronòstic davant una de les revelacions de la segona volta, l'Aldeana. El partit té un nom comú, Juanjo Moya, que amb un hat trick va remuntar en dues ocasions el marcador. A la Torre li calia un partit així, una victòria difícil, en un camp complicat i amb la sort de cara. Després de la poca fortuna davant l'Hospitalet de l'Infant i el Gandesa, els de Mora van veure ahir com feien el gol de la victòria minuts abans del xiulet final i, aprofitant les ensopegades rivals, se situaven a 3 punts del líder a falta 3 tres partits. Tot i això, els torrencs són cinquens.

Prou complicat ho va tenir el conjunt blanc i blau ahir diumenge a l'Aldea. Van ser els locals qui es van avançar, tot i que Moya va aconseguir empatar el partit. La Torre es trobava còmode després de partits sense sort, fet que encara era més positiu amb la tornada a l'equip de Moya i Carlitos, la consolidació de Mercadé en l'equip i el fitxatge de Vila. Tot i que l'Aldea es va tornar a avançar, va tornar a aparèixer Moya per posar altre cop la igualtat en el marcador. La Torre, però, encara en volia més i va aprofitar els últims minuts per recuperar l'ambició perduda i treure uns 3 punts que tornar a col·locar l'equip en la lluita per l'ascens. És, potser, una de les victòries més importants de la temporada, que serveixen a l'equip per tornar a creure en ell mateix i ens dibuixen unes pròximes 3 jornades d'infart, amb enfrontaments directes com el pròxim Redis - Jesús, i que, qui sap, poden servir a la Torre per col·locar-se entre els dos primers.

S'ha de ser realistes i veure que és més que complicat poder accedir a la zona d'ascens, però la Torre ha fet un crit al cel per demostrar que no està pas mort i que els que ja no comptaven amb aquest equip, s'equivocaven. El proper capítol, dissabte contra l'Alcanar. 90 minuts per saber si podem seguir somiant, un partit per demostrar que som un club que opta a tot, 540 minuts per guanyar 3 punts d'or.

23 comentarios:

Anónimo dijo...

Grandisima victoria! la necesitabamos para poder seguir soñando y no dar la excelentisima temporada por muerta,el Sabado hay que ganar como sea

Anónimo dijo...

dissabte 3 punts més!
a veure si torna a venir gent al camp per fer un bon ambient!

FORÇA TORREDEMBARRA!!!

Anónimo dijo...

El proper dissabte el camp tornarà a presentar una molt bona entrada, tal i com va passar davant el Gandesa. Ara, només cal que els jugadors segueixin lluitant com ho estan fent i així, amb tota seguretat, arribarem a l'última jornada amb possibilitats de viure un fet històric!!
Ànims Torre!!!

Anónimo dijo...

El sueño aún se puede cumplir!!!

Anónimo dijo...

per cert, grans els cartells, gran la idea i el jugador que se'ls ha currat! a per ells!

Anónimo dijo...

Un cop més, els jugadors d'aquest equip han demostrat que estan més implicats en el futbol que no pas la UDT, l'ajuntament i tot plegat!!! Increíble!!! Ara han fet cartells!!! Què serà la propera vegada? A mi m'extranya que no hagin posat la gespa ells mateixos!! Encara que estic segur que si els hi haguessin proposat, ja l'haurien col·locat abans de començar la lliga! Si tot ho fan amb aquesta passió, aquesta eficiència i aquesta il·lusió, potser que la Regidoria d'esports i la UDT en prengui nota, no?!

Anónimo dijo...

los jugadores son lo mejor de esta entidad,se nota que sienten la camiseta,no como otros...

Anónimo dijo...

de que va eso de los carteles?

Anónimo dijo...

Los carteles son hechos por los propios jugadores, pagado de sus bolsillos y que ellos mismos van a ir colgando por el pueblo para animar a la afición "torrenca" a que vaya al campo este sábado para ver a su equipo jugar. Esta idea se ha puesto en marcha grácias a la implicación de los jugadores de la torre y sobretodo de Josep Suñé," Mari", quien ha diseñado e imprimido los carteles.
Oriol que sigas mejorandote que cada vez falta menos para que pises la alfombra.

Visca la Torre y a seguir soñando.

Anónimo dijo...

quiero decir que el diseño lo ha hecho el guillem

Anónimo dijo...

Gracias por la explicación,ayer que me fui a hacer la compra no vi ningun cartel pero supongo que cada dia iran apareciendo por más calles

Anónimo dijo...

Sovint som d'un equip, ja sigui per la proximitat geogràfica, pel que representa ideològicament i segurament en tercer lloc per la forma de jugar....i així alguns són del barça, altres del madrid i d'altres del valència, bilbao, nàstic...
Pot ser sigui hora de no anar tant enllà i recolzar a un grupet de gent, que a part de no viure tant lluny nostre, sinó entre nosaltres, la majoria són amics, familia o si mes no coneguts. Aquest grupet cada setmana està portant el nom del nostre poble "TORREDEMBARRA" per tota la comarca, tot i que això els hi suposa alguna despesa extra!Però enlloc de dir prou i deixar-ho corre, que en seria el més senzill, han decidit seguir e intentar que el futbol del nostre petit poble tiri endavant i sigui conegut més enllà de la nostra comarca.
No serà fàcil, però tampoc ho és omlpir els cotxes de gasofa, ni fer i penjar cartells de forma desinteressada.
Així que DEMANEM que en aquests tres partits que ens queden(2 a casa i 1fora), recolzem a aquest grupet d'amics i alhora al nostre poble, venint al camp i fent-vos complices d'aquesta gesta.
El somni de TORREDEMBARRA PREFERENT!
Dissabte 16.05.09 16.00 TORREDEMBARRA - ALCANAR
Diumenge 23.05.09 16.30
LA SÈNIA - TORREDEMBARRA
Diumenge 30.05.09(Suposadament 19H)
TORREDEMBARRA - LA CAVA

US ESPEREM AL CAMP!!

Anónimo dijo...

Aaahhh i que s'ens vegi i s'ens senti!!!

Anónimo dijo...

Eperamos que este sabado la gente este ahi para apoyar alos jugadores, queremos sentir que la gente tiene esa ilusion y ganas de ver al torredembarra un poquito mas arriba, que se note que todo lo que dan los jugadores por este quipo y pueblo sea tambien gracias a una aficion que disfruta y siente las ganas de ver al equipo.
Asi entre todos seguro que ganaremos al Alcanar y apartir de ahi seguir trabajando para estar arriba, que seguro que entre todos lo conseguiremos!
Vamos a por ellos que esta en nuestras manos demostrar a la gente que no quiere saver nada de esta seccion, de que se quivocan muxisimo y vamos a demostrar lo que somos entre todos.
FORÇA TORRE!!!!!

Y animos Oriol!! que todos estamos contigo siempre y lo saves!!!

Anónimo dijo...

tenemos que cantar algo para el partido contra el Alcanar,sea el Nunca caminarás solo o el Europe living a Celebration,tenemos que hacer sentir a los jugadores que no estan solos y que hay mucha gente detrás que confia plenamente en ellos

Anónimo dijo...

mai aniràs sooooooool,
mai aniràs soooooooool!!!
mai aniràs sol, mai aniràs sol, mai anirààààs soool!!!

Anónimo dijo...

visca la torre, estamos a tope y vamos darlo todo para ganar,juntos podemos.
animo y a seguir soñando

Anónimo dijo...

Antepenúltima jornada del campionat de 1a Regional !!!
Nou punts per disputar davant 3 equips de les Terres de l'Ebre que ens han de portar a lluitar per l'ascens de categoria!
Pel primer match-ball, contra l'Alcanar (demà dissabte a les 16h al Municipal de Torredembarra), l'equip de Mora presentarà les següents novetats:

Baixes:
Oriol per lesió i Arturo per sanció (aquest serà el seu últim partit sense poder jugar).

Dubtes:
Rubén està cada vegada millor dels seus problemes musculars tot i que aquests encara persisteixen. Aquesta setmana ha seguit uns entrenaments de precaució perquè pugui estar en les millors condicions de cara al partit.
El gran dubte per aquest dissabte serà, però, "Yayá Touré" Girol, qui va haver de ser substituït a l'Aldea per unes molèsties al genoll. El repòs d'aquesta setmana i les ganes de jugar un partit tant trascendental segurament faran que sigui a l'onze inicial. No obstant això, res és segur i seguirà sent el gran dubte fins minuts abans de l'inici del partit.

Altes:
Panadès ja està plenament recuperat de les seves dolències a l'esquena i al 100% disponible per ajudar a l'equip mentre que Dani Morros, per la seva banda, sembla també mínimament recuperat de la lesió al turmell que va provocar que el passat diumenge només pogués disputar uns minuts.
Cal destacar també que Christian, jugador del filial, seguirà una setmana més amb el 1er equip on, de ben segur, tornarà a gaudir de molts minuts. Sens dubte, un premi més que merescut per la seva feina i entrega.

Ara sí, més que mai, l'afició ha d'estar amb l'equip! Si és així, no tinc cap dubte que l'equip ens tornarà aquest recolzament en forma de victòria!!
El somni és a tocar!
Ànims Torre!!!

Anónimo dijo...

hoy es el dia,estoy a tope y esta tarde lo voy a dar todo y mas por ls torre.
visca la torre y a seguir soñando.
uri hoy tr dedico un gol, animo lourent blanc.jajajajajaja

Anónimo dijo...

mucho animo a los jugadores,ahora es el momento,el todo por el todo

Anónimo dijo...

Visca la torre 2-1 y seguim a tres del ascens perque Jesus y Camp Clar han guanyat

Anónimo dijo...

m'atreviria a dir q guanyant els 6 punts que qeden tindrem el premi de la promoció com a mínim!!

quin gran partit ahir.

SÓM MOLT GRANS!!!

Anónimo dijo...

el Gandesa a punxat La Canonja 1-1 Gandesa