Resultats

lunes, 18 de mayo de 2009

Torredembarra 2 - Alcanar 1



La Torre va obtenir el passat dissabte una victòria de mèrit contra l'Alcanar, que li permet posar-se tercer a la classificació, a només tres punts del primer i el segon classificat, el Camp Clar i el Jesús Catalònia. Els torrencs van guanyar gràcies a 2 gols de Moya i hauran d'esperar alguna ensopegada dels dos primers per poder accedir a la zona d'ascens. Cal tenir en compte, però, que el goal average contra el Jesús està perdut, de manera que no en tindriem prou amb una derrota dels ebrencs per situar-nos sobre d'ells, fet que si que passaria amb el Camp Clar. El que és gairebé obligatori és sumar els 6 punts que hi ha en joc per tal d'aspirar a l'ascens.

El partit de la Torre, però, no va ser pas de flors i violes. L'Alcanar va arribar a Torredembarra disposat a donar guerra i en el minut 11 es va avançar en el marcador per mitjà de Kiko. La Torre va haver de sobreposar-se al gol inicial i buscar la porteria de Rodri, ex porter del Nàstic. Una jornada més cal destacar l'aportació de David Sánchez, que va ser qui va tirar del carro en els moments complicats. Tot i això, es va arribar amb el 0 a 1 a la mitja part, marcador que allunyava als torrencs de l'ascens.

A la segona part, però, els de Mora van sortir a per totes i quan passava un quart d'hora Moya va culminar un contraatac amb l'empat a 1 gol. La Torre ja havia fet el més difícil, però encara calia un golet per seguir somiant. L'esperança va arribar en forma de penal, però Rodri, molt segur durant tot el partit, va aturar el xut de Dani Morros. Els blanc i blaus, però, no es van rendir pas i van seguir buscant la victòria, que va arribar en el 85' amb un gran gol de Moya, que ja en porta 5 en dos partits.

Ara ja sí que és el moment de fer números i de mirar els enfrontaments dels pròxims rival. Ha arribat l'hora de treure la calculadora i de trucar als altres camps per saber què fan els altres. Però s'ha de tenir clar que nosaltres hem de sumar els sis punts que falten per optar a qualsevol cosa. La pàgina per a la història ja està a punt per escriure's...

13 comentarios:

Anónimo dijo...

oeoeoeoeoe, una semana mas a seguir soñando esto es increible.
pero bueno aun queda mucho, hay que sumar los 6 puntos sea como sea
y despues a esperar.pero sobretodo repito:HAY QUE GANAR LOS 6 PUNTOS.
animo uri estamos contigo.viva lourent blanc!

Anónimo dijo...

muy, pero que muy buena la aficion el sabado nos sirvio de mucha ayuda.GRACIAS

Anónimo dijo...

VISCA LA TORRE!

Anónimo dijo...

como mola ver el campo con tanta gente y animando a su equipo!!!

a muchos se nos puso la piel de gallina cuando los jugadores celebraban la victoria con la afición desde medio campo.

FORÇA TORREDEMBARRA!!!

Anónimo dijo...

Esta clarisimo, lo hablabamos el otro dia y asi a sido, entre todos lo conseguimos y ganamos el partido, nosotros los jugadores lo dimos todo, pero tambien gracias a la gente que estubo ahi apoyando se noto muchisimo, sin vosotros no hubieramos sido capaces de dar la vuelta al marcador, gracias de verdad sois los mejores!!!

Y ahora nosotros solo podemos decir que vamos a darlo todo, todo para ganar los 6 puntos que nos quedan en juego y luego esperemos algun pinchazo de los dos de arriba, que seguro que lo habra.

MUCHA TORRE!!!!!

Anónimo dijo...

gracias,muchas gracias por hacernos ilusionar asi con la preferente,si llegamos a la ultima jornada y nos metemos tenemos que ir a recibir a los jugadores cuando vuelvan de La cava como lo que són,unos heroes!!

Anónimo dijo...

pues con todo lo que estamos haciendo no se ve ni un miembro de el ayuntamiento por el campo de futbol y despues para un partido de foto de diario estan todos. para que querian el campo ? para la foto del diario . y ademas el señor masage se puso de portero que parecia el salchicha peleona .verguenza sois una verguenza

Anónimo dijo...

ME PREROCUPA MUCHO ESO DE QUE EL AYUNTAMIENTO SE LAS SUDE EL EQUIPO,OJALA ME EQUIVOQUE PERO SI ESTO NOSE ARREGLA ANTES DE LA TEMPORADA QUE VIENE ESTE EQUIPO TERMINARA POR DESAPARECER

Anónimo dijo...

per cert, felicitats a tota la gent del blog, que ja hem passat de les 5.000 visites!

Anónimo dijo...

I sobretot, felicitats per aquells qui l'han creat i, setmana rere setmana, s'ho curren d'allò més per tenir-nos informats de l'actualitat futbolística del poble!
Aquest diumenge guanyarem i retallarem punts als primers però seguirem tercers. Però la setmana que ve, amb el camp ple de gent, tornarem a guanyar i aquest cop sí, serem dels 2 primers! Serà èpic perquè el que ha fet aquest equip s'ho mereix! Ja ho veureu!

Anónimo dijo...

contra La Cava l`estadi estara senser,Vinga Torre!!!!

Anónimo dijo...

hem aguantat tot l'any sense cap recolzament de l'Ajuntament...de debò creieu que mereix perdre el temps parlant sobre akesta "gent"???
Ells han decidit això i nosaltres com hem pogut hem tirat endavant, hem arribat a on estem gràcies sobretot als jugadors, als tècnics, i a gent com el joan carles que han fet de tot i més per intentar acabar la temporada. La resta de gent, l'afició ha vibrat i disfrutat amb el joc i els resultats de l'equip i a alguns no ens ha fet res agafar el cotxe molts diumenges i fer quilòmetres per anar a veure el nostre equip.
Així que ja està bé, sap molt de greu el poc recolzament que ha tingut l'equip i la secció de futbol en general(tot i que això ens ha fet sentir encara més orgullosos de ser del Torredembarra)però ara el que toca és fer una crida a la gent per a que animi i estigui al costat de l'equip en aquestes 2 jornades, si l'ajuntament ens vol dir alguna cosa..ja vindran! i si no, doncs tirarem endavant com fins ara!

FORÇA TORREDEMBARRA!!!

Anónimo dijo...

gallina de piel, que diria aquell... a per totes!