Resultats

lunes, 4 de mayo de 2009

Torredembarra 2 - Gandesa 3

El Torredembarra va veure com se lis es capava una de les últimes opcions per l’ascens al perdre per 2 gols a 3 en un partit marcat per les moltes baixes dels locals i l’actuació arbitral, molt discutida en el municipal torrenc. La Torre va jugar un bon partit i va plantar cara a un dels millors equips de la categoria, tot i no comptar amb Oriol, Rubén, Carlitos i Moya, i amb Asensio començant a la banqueta per molèsties. Tot i això, cal destacar el debut del torrenc Albert Mercadé, que torna a casa després de molts anys. El lateral esquerre va jugar com a interior i va notar el canvi de posició.

El Gandesa va començar molt fort, buscant l’esquena de la defensa blanc i blava i conscient dels canvis i les novetats del locals. La defensa, formada per Girol, Aitor, David i el debutant Cristian, del sub 23, va patir molt durant els primers minuts, en què el Gandesa va tenir diverses ocasions per marcar, però es va trobar amb un inspirat Antonio. Qui va marcar primer, però, va ser la Torre, per mitjà de Dani Morros i de penal, molt clar. L’1 a 0 va esperonar als de Mora, que es van assentar en el terreny de joc i van tenir més la pilota. El Gandesa, però, seguia creant molts problemes a la Torre, però no trobava la manera de marcar. I ho va fer a partir d’un altre penal, molt qüestionat al municipal, ja que gairebé no hi va haver contacte. Els visitants no van fallar i es va arribar a la mitja part amb igualtat al marcador.

La Torre va sortir més entonada en la segona part i va trobar en David Sánchez la manera de desfer la defensa rival. El lateral esquerre, un dels millors del partit i dels jugadors més regulars durant la temporada, es va inventar una jugada des de mig del camp, per marxar de tots els jugadors del Gandesa i batre al porter per sota. El gol tornava a posar a la Torre per endavant, tot i que quedava molts minuts per endavant. El Gandesa va tornar a portar el pes del partit i en una jugada en què va guanyar l’esquena a Girol, va obligar al torrenc a fer falta. La jugada era clara, però l’àrbitre del partit no només la va xiular, sinó que va expulsar al defensor local. D’aquesta jugada va sortir el gol de l’empat, amb un gran gol visitant que tornava a posar la igualtat al marcador, tot i que la Torre ja jugava amb un home menys. Tot i això, els locals van gaudir de d’alguna ocasió per marcar, però es va arribar al minut 90 amb empat. Just quan es passava del temps reglamentari, David Sánchez rebia una falta que l’àrbitre no xiulava i va quedar estès al terreny de joc . El Gandesa no va llençar la pilota fora i va construir un contraatac que va acabar amb gol. Hauria d’haver estat l’àrbitre del partit qui aturés el joc, però va seguir amb la jugada. Els jugadors de la Torre van discutir molt l’actitud visitant, sobretot perquè es dóna la circumstància que fa unes setmanes, l’Aldeana es va endur els 3 punts de Gandesa a partir d’una jugada semblant i els de la Terra Alta es van queixar molt (sobretot en un blog de futbol a l’Ebre) i van assegurar que el seu era un equip senyor i que ells mai farien això. No cal dir gaire cosa més, doncs. El més important és que la Torre, malgrat les baixes, va donar la cara en tot moment i va merèixer alguna cosa més que el resultat final.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

i l'afició?? ja era hora que es veiés un bon ambient al nostre camp. Tot i que no fos el d'esperar per lo molt que ens jugàvem, l'ambient va ser digne d'un gran partit de 1a regional.

Anónimo dijo...

tiene razon, el campo estubo a un gran nivel, nose si por que era el primer partido en el nuevo campo o que el partido apetecia por lo que se jugaban dos de los mejores equipos de la categoria, pero en el campo se noto bastante el apoyo de la gente y solo darles las gracias por estar siempre ahi, y que sepan que nosotros lo dimos todo y que aunque sea muy complicado aun ay alguna pequeña posibilidad y vamos a seguir dando lo todo en cada partido. Gracais gente por estar ahi!!!
Muchos animos a oriol!!

Anónimo dijo...

ya sabeis que podeis contar con nosotros hasta el final,por cierto lamentable el gandesa

Anónimo dijo...

Impresionant l'equip, impresionant l'afició i impresionant el camp que ara tenim! Llástima del comportament de l'àrbitre i dels jugadors del Gandesa!
Res no està perdut. Ara més que mai, hem de seguir lluitant per quedar el més amunt possible i enganxar cada vegada més a la gent de la Torre perquè vingui a veure el futbol!

Anónimo dijo...

Gracies al Torredembarra, per fer-nos disfrutar amb el futbol que ofereixen!!!! El partit va estar molt be. El Gandesa lamentable, i de senyors no en tenen res, ja ho van demostrar al seu camp, i quan han vingut a casa nostra, s'han acabat de definir, PATETICS!!! Al igual que l'arbitratge, del qual al començament del partit l'afició del Gandesa ja avisava, amb aquest abitre segur que guanyem, deien. I així va ser, perque sense ell no ens haguessin robat el partit. Es veu que aquest individu te amistats amb l'equip, i així es va demostrar. De totes formes nosaltres si que som senyors, així que anims equip!!!!!