Resultats

martes, 28 de abril de 2009

Remolins 2 - Torredembarra 0

El Torredembarra va tornar a caure en lliga i ja se situa en cinquena posició, tot i que només a tres punts del líder. Els torrencs van seguir pagant les baixes que es van causar en el partit contra el Jesús i va veure com a la mitja hora de joc l'únic central disponible, Rubén, havia de demanar el canvi. Molts contratemps, doncs, per a l'equip de Mora, que tampoc va poder comptar des d'inici amb Moya, de manera que Ayala va ser titular. Són molts canvis per a un equip que aspira a pujar a Preferent, tot i que encara res està perdut.
Poca cosa a explicar d'un partit que es va complicar i molt a la primera part, on els blanc i blaus van encaixar els dos gols de la derrota. En paraules dels propis jugadors, aquest va ser un dels pitjors partits de l'equip, desconcentrat i mancat d'idees durant els 90 minuts. Sembla que la moral del conjunt no passa pel seu millor moment, a l'igual que les opcions de Mora, que veu com en les últimes jornades ha perdut jugadors importants. No ha de servir d'excusa, és cert, per al mal partit al camp del Remolins, però cal tenir en compte totes les circumstàncies per entendre els resultats negatius dels últims partits.
La Torre, però, encara no ha llançat la tovallola i és a tan sols 3 punts del líder. Aquesta setmana té un partit d'allò més important contra el Gandesa, un dels primers classificats. Pot ser l'última oportunitat per no deixar passar el tren de l'ascens, però per això cal que tothom estigui al costat del nostre equip i els demostri que encara confiem en ells. Serà el primer partit dels torrencs al nou camp municipal i què millor que guanya al Gandesa, sumar els 3 punts i seguir somiant. Tots al municipal, tots amb el Torredembarra!

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Buenas tardes,

BUenos días,
Estuve viendo el partido del Infantil contra el Valls i la verdad sea dicha que la primera parte fue realmente de pena, pues terminó con un claro 0-5. Una primera parte con total descontrol por parte del entrenador local que nos sigue ofreciendo como, NO, se lleva un equipo infantil.

La mayoria de jugadores ya no saben en que posición juegan, pues está constantemente cambiándolos de posición esto es asi durante toda la temporada.

En la segunda parte el juego local mejoró, pusiéndose en un 3-5 a falta de 15 minutos para el final, pero cuando marcó su sexto gol el Valls, el partido se terminó.

Un entrenador local que creo que no se ha integrado ni se integrará, pues no se puede ser un entrenador que viene a entrenar y cuando termina el entreno se pira, sin diálogo con los jugadores, sin ninguna relación con los padres, etc., esto también ocurre en los partidos, termina el partido y adios muy buenas.

En este partido vi una cosa que me parece bochornosa, una discusión dura entre el delegado del equipo y el padre de un jugador llegando a insultos graves por parte del delegado.

Todo esto es más de lo mismo que venimos observando a lo largo de toda la temporada, por favor que termine todo esto pronto.

Salut,

Anónimo dijo...

Tot ho tenim en contra: resultats, calendari, lesions, ... però no hem de llençar la tovallola!! Hem d'aixecar el cap ja! I res millor per fer-ho que un partidàs amb el que estrenarem el nou camp aquest dissabte! Ànims Torre, res no està perdut i tenim equip i sobrada il·lusió per tornar a ser el que hem estat durant tota la temporada!

Anónimo dijo...

fent referència al 1er comentari, he de dir, que si tot això és cert (possiblement ho serà, perqué no és el primer comentari que escolto en aquesta direcció) els responsables del futbol base haurien de pendre decisions desde ja, ja que no podem deixar embrutar la imatge del club, és intolerable que en un partit de futbol base, els nens escoltin insults entre els seus pares i els dels seus companys.

Si us plau, no deixeu passar més temps i aturem això!
L'educació, el respecte, i donar una bona imatge està per sobre de qualsevol resultat esportiu!

Anónimo dijo...

Al tercer anonim:

Totalment d'acord, pero on estav¡ban el dissabte per el mati els coordinadors dels equis base????

Anónimo dijo...

Quisiera hacer un apunte en relación al campo de cesped:

Como se puede hacer una instalación, que para efectuar el riego del campo, se tenga que levantar una tapa de alcantarilla y bajar abajao para accionar el riego del campo????
Hay riego de que se deje la tapa abierta y pueda caer algun niño.

Otro apunte, el marcador electrónico no funciona????

Otro apunte, cuando se riega el campo en el lateral del campo dirección entrada principal, toda el agua queda encharcada.

Veo que estas obras están en consonancia con las que hacen el la Torra, no hay remedio!!!!!!!

Anónimo dijo...

a veure si ara seran tot problemes!!
no us queixeu tant home, que fa 4 dies teniem un camp de patates i ara és dels millors de la comarca!
I sinó mira algun entreno de qualsevol equip i observa lo agraïts i il·lusionats que estan els jugadors.

PD: algú sap l'horari del partit del primer equip amb el Gandesa????

Anónimo dijo...

el disabte a les 17:00 o 16:30

Anónimo dijo...

Estic totalment d'acord amb el 6è comentari!! Abans, segurament teníem un dels pitjors camps de tota la provincia, un autèntic camp de patates, mines, o digueu-li com volgueu! I ara, tenim un autèntic campàs! Sí, tot això és cert. Però també és cert que aquesta magnífica instal·lació requereix d'un manteniment i una dedicació segurament exclusiva per tal que sigui precisament això, "magnífica".
Al camp de futbol es necessari que hi hagi un responsable de manteniment. Aquesta persona hauria de ser qui s'encarregaria que el camp sempre estigués regat abans dels entrenaments i partits de tots els equips, qui vetllés per la seguretat dels futbolistes, aficionats i demés persones que accedeixen al camp, segurament també sabria cóm funciona el marcador i, principalment, tindria els vestuaris en condicions, doncs aquest és un aspecte que sempre ha deixat molt que desitjar.
En fi, que al camp de futbol hi falta un responsable, una persona que vetlli per tot això i moltes coses més, i que aquesta sigui la seva feina, no el seu hobby.
Només cal passar un dia pel camp de futbol de Roda de Barà per veure com es porta i es fa el manteniment d'una instal·lació. Allà, un tal Ismael és més conegut que el president del club!! Jugadors, entrenadors, pares i aficionats saben que ell és l'encarregat del manteniment del camp i la veritat és que s'ha guayat a pols el fet que, almenys sota el meu punt de vista, digui que la seva feina és exemplar. En aquella instal·lació mai hi ha un vestuari brut, res trenct o fet malbé, les grades estan impecables (fins i tot el mateix Ismael s'encarrega de prohibir als espectadors que mengin pipes si llencen les closques a terra per així evitar que vagin a parar a la gespa), el rec només és activat per ell, els accessos i espais oberts sempre estan nets i lliures de material "abandonat", la gespa sempre està impecable (neteja a mà i un per un els paperets, branquetes, fulles i demés coses que s'hi puguin trobar), i moltes coses més.
En conclusió, personalment penso que el més important ja està fet, que era fer el camp nou, però ara queda molta feina per fer: el seu manteniment. Com que es tracta d'una instal·lació municipal, suposo que l'ajuntament ja hi haurà pensat (o no) i hi posarà fil a l'agulla. El millor hagués estat que aquest "encarregat" ja estigués en aquesta instal·lació des de fa uns 10 dies, moment en que es va reobrir, però vaja, com que en aquest poble les coses sempre es fan al revés o d'una manera que almenys jo no acabo d'entendre...
O potser jo veig les coses d'una manera molt diferent i m'equivoco amb tot el que dic.També podria ser!
Sigui com sigui, només espero que algun dia, quan algú o jo mateix utilitzi l'adjectiu "exemplar", sigui per fer referència a una persona o alguna cosa de la Torre!

Anónimo dijo...

Última hora de l'equip abans del partit davant del Gandesa el proper dissabte a les 16h a l'estadi municipal de Torredembarra. Recordem que aquest serà el nostre primer partit al nou tapís verd de l'estadi.

Baixes: a les ja conegudes d'Arturo i Oriol, aquesta setmana s'hi han de sumar les de Moya i Carlitos.

Baixes gairebé segures: Asensio i Rubén segueixen amb les molèsties que els han impedit entrenar durant tota la setmana.

Dubtes: Dani Morros segueix amb molèsties, però donat les nobroses baixes en atac, no tindrà més remei que forçar per jugar. Panadès, per la seva banda, tot i estar minvat físicament de l'esquena, segurament estarà disponible pels tècnics.

Altes: Christian, del filial, seguirà una jornada més amb el primer equip tot esperant que repeteixi la brillant actuació que va tenir a Bítem. Un altre jugador del filial, aquest però de vessant ofensiva, també està convocat amb el 1er equip. Finalment, és possible que també hi hagi alguna novetat d'última hora en forma de fitxatge d'un altre equip.

Aquest dissabte, més que mai, necessitem l'ajuda de la nostra afició per poder seguir en la lluita per les primeres places i tenir una bona innauguració del nou terreny de joc.
Com més difícils estan les coses, més hem de demostrar que sóm un equip! Ànims Torre!