Resultats

domingo, 19 de abril de 2009

Torredembarra 2 - Jesús Catalonia 3

Cop dur per al Torredembarra aquest diumenge contra el Jesús Catalonia. Els torrencs ha perdut per 2 gols a 3, en un partit molt estrany i on els locals han pagat molt les baixes defensives i han vist com 2 jugadors havien de marxar abans de la mitja part per lesió. D'aquesta manera, la TOrre perd el seu segon partit consecutiu com a local, fa un petit pas enrere per consolidar-se en la segona posició i veu com el Jesús l'empata a punts en la classificació.
.
Les baixes d'Asensio i Panadès per sanció han obligat a Mora a alinear una defensa totalment nova amb Girol, Oriol, Vicente i David Sánchez. Ben aviat, però, ha hagut de moure banqueta, ja que Oriol s'ha lesionat amb una tanca del camp i ha hagut d'abandonar el terreny de joc amb ambulància. Girol i Vicente han actuat bona part de la primera part com a parella central, tot i no ser jugadors d'aquesta posició. A la baixa d'Ori, s'hi ha sumat Pepo poc abans d'arribar al primer temps, quan ha notat un pinçament al genoll. Tot i no estar al 100%, Rubén ha hagut d'entrar i actuar de central amb Girol. Massa canvis i contratemps per al Torredembarra, que hauria pogut marcar després d'una bona jugada personal de Moya, però la pilota ha sortit fregant el pal. Qui si que s'ha avançat ha estat el Jesús, aprofitant els espais que deixava la Torre darrere, quan passava poc més de la mitja hora de joc.
.
La Torre ha sabut refer-se al gol inicial, sobretot a partir de la segona part, i ha gaudit d'un parell d'ocasions clares per marcar, però ha tornat a estar el Jesús, a pilota parada qui ha fet el 0 a 2. El gol ha estat un gerro d'aigua freda per als locals, que han renunciat al partit i encara més quan pocs minuts després els rivals feien al tercer aprofitant la defensa de circumstàncies i tot i jugar amb un home menys per l'expulsió del seu davanter centre. Quan tot semblava dat i beneït, Arturo ha vist la targeta vermella i ha equilibrat les forces al terreny de joc. Llavors ha arribat la reacció de la Torre, amb un gol de Dani Morros i un altre ja quan es passava el temps reglamentari. Era massa tard per aconseguir el gol de l'empat i la Torre sumava una derrota dolorosa, sobretot per les baixes causades i l'expulsió d'Arturo. Més que els 3 punts perduts, el principal problema és l'estat dels lesionats i com afrontarà l'equip la visita al camp del Remolins.
.
Des d'aquí, poc ens queda més que desitjar una ràpida recuperació a Oriol i Pepo i recordar als nostres jugadors la gran temporada que estan fent. Tot continua a l'aire i tot està per fer.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

un dia muy triste para la plantilla de la torre y no por la derrota que hoy para mi a sido lo de menos,os tengo que comunicar para los que no lo sabeis de una muy mala noticia.
uno de nuestros jugadores referencia y mas queridos por todos incluso por mi novia......jajajajaja.oril roig
a sufrido una lesion muy grave y estara de baja bastantes meses.
le deseo lo mejor y una pronta y buena recuperacion.
el campo nuevo te espera y tu tienes que disfrutar mucho aun en ese campo. cuando te vuelvas a poner la camiseta de la torre sera en preferente.buena suerte oriol y a partir de mañana enpieza a trabajar para que ese dia llegue pronto.

Anónimo dijo...

Anims Oriol, t'esperem ben aviat!

Anónimo dijo...

una baixa molt important i en el pitjor moment, però més enllà de l'aspecte esportiu, un jugador model per a tots, integrat com ningú en el club i amb ganes de fer crèixer el nom del Torredembarra en el món del futbol.

Molts ànims Oriol!! Esperem veure't ben aviat amb els colors blanc-i-blaus!


PD: diumenge a Remolins a per els 3 punts! NO ENS RENDIM!

Anónimo dijo...

anims oriol .tot el equip estem amb tu , a trevallar per recuperarte que la torre testima

Anónimo dijo...

la millor manera de fer un regal a l'Oriol és guanyar els 3 punts al camp del Remolins! ara més que mai, ferits i tocats, a recuperar l'orgull. No ens rendim!

Anónimo dijo...

Uriiiii! Animo máquina! es una faena gorda y superable, eres un tio fuerte. A trabajar a recuperación y con el apoyo del vestuario, que no te faltará, saldrá todo bien. Un abrazo amigo!

OMAR RIERA dijo...

A PARTIR DE HOY ESTRENAMOS CAMPO, YA ESTA LSTO. ESTAN PASANDO REVISTA Y HOY SE ESTRENA.

ENHORANUEBA A TODOS LOS EQUIPOS, PLANTILLAS, PLANTILLA TECNICA, FISIOS, COORDINADORES Y AFICIONADOS!

jordi salvat dijo...

És una llàstima aquesta derrota, però la guerra encara no està perduda. Anims!!!

Anónimo dijo...

Animo Oriol, desearte una muy buena y lo mas corta posible recuperacion, que a estas cosas le pasan a los grandes futbolistas y tu eres uno, y tu eres una persona muy fuerte y saldras adelante sin problemas. Ya sabes que para mi y para muchos eres un ejemplo de persona y de jugador. Solo decirte que te deseo lo mejor y que todo el quipo queremos que estes ya con nosotros, pero que de momento te vamos a intentar dedicar las maximas alegrias posibles y, por que no, intentar subir de categoria, que aunque no era nuestro objetibo , pienso que aora por ti lo tendria que ser. De parte de tus compañeros, te deseamos lo mejor. ANIMO ORIOL!!!!

Juanan dijo...

Animo campeón, siento mucho tu lesión, pero ya sabes que el futbol es tan grande como injusto. Solo desearte una pronta recuperación y que salga todo bien para poder volver a ver al gran Laurent Blanc.

Te queremos y estamos contigo.
Un saludo.

Anthony Locatelli dijo...

Animo Oriol!!! npor ti conseguiremos el ascenso

Anónimo dijo...

PipeMen!
Els teus companys et desitjem una breu recuperació, mentre estiguis amb la baixa, nosatres estarem amb la morena u o taconets.
La teva lesió es un "primer grado camuflao", com et posis tonto "tira pal tigre"
PD: Records de la Ministra, Conselleira o u Deportes da Xunta do Galicia.
PD2: No t'avinagris
PD3: Ves fent lloc al Xino...