Resultats

miércoles, 15 de abril de 2009

Altre cop a l'exili

Ja fa dues setmanes que l'empresa que va posar la gespa artificial va acabar les obres i va entregar el camp a l'Ajuntament, però resulta que el futbol de Torredembarra encara ha de jugar i entrenar a l'exili perquè la llicència no està atorgada. L'arquitecte municipal no ha donat el seu vist-i-plau i es rumoreja que aquest serà un procés prou llarg i que la Torre encara haurà de jugar uns quants partits fora del seu estadi municipal. Costa d'entendre, doncs, que ens diguessin que en tan sols dos mesos ja podríem gadir del nostre camp, quan ara tan sols el podem mirar. De què serveixen les presses i les fotografies de l'equip de govern amb la gespa si ara no el podem estrenar? De que serveix tenir la impressionant catifa verda si hem de tornar a Roda a veure com el primer equip es juga l'ascens a Preferent?

No cal recordar que els nostres jugadors no cobren. Però si que val la pena esmentar que el mínim que es mereixen és jugar i entrenar a Torredembarra, en el nostre camp. Si ja és prou complicat l'afer econòmic, només falta que a sobre hem de pagar camp a l'exili i desplaçar entre setmana a tota la base. De moment, l'Ajuntament no es fa càrrec de les despeses que té l'equip, com ara poder pagar als àrbitres, i tot sembla indicar que si les coses no canvien, no es podrà fer front a aquestes despeses, amb les possibles conseqüències que hi haurà. Com a mínim, doncs, que ens deixin jugar al nostre camp.

De moment ens haurem de conformar en anar a Roda aquest diumenge a les 12.00h per veure el partit contra el quart classificat, vital per les nostres aspiracions i per mantenir la segona plaça. És el mínim qu es mereixen els nostres jugadors i el nostre club, que ja en té prou en veure com l'Ajuntament els gira l'esquena.

22 comentarios:

Anónimo dijo...

Que si això, que si allò, que si l´un, que si l'altre, que si aquest, que si aquell, que si patim, que si patam, ... en fi, fer ballar la perdiu, una vegada més!
Algun dia ens podrem sentir orgullosos i contents de tenir un ajuntament compromès i eficient amb els problemes del futbol a la Torre?! A mi em sembla... -més ben dit, estic segur- que no!!
Almenys que no ens enganyin més, si us plau!!

Anónimo dijo...

"L'arquitecte municipal no ha donat el seu vist-i-plau i es rumoreja que aquest serà un procés prou llarg i que la Torre encara haurà de jugar uns quants partits fora del seu estadi municipal"
Què vol dir això?????!!!!!
Significa que no només no es jugarà el proper partit al nou camp sinó que tb els següents partits?? Que algú m'ho expliqui pq jo ja no entenc res! Això és un escàndol!!
Al 1er equip li queden 4 partits a casa i una oportunitat històrica de tornar a Preferent i encara no se sap quan podrà estrenar un camp l'obra del qual s'havia d'entregar el passat 19 de Març!! Això només pot passar en aquest poble!

Anónimo dijo...

Per cert, si no recordo malament, l'alcalde és tb el Regidor d'Esports, oi? Potser ell sí que no ho recorda i li hem de fer reminiscència!!
Mare meva! Això de l'ajuntament de Torredembarra és per fer-ne un llibre!! Ara que ve Sant Jordi podríem editar-ne un: "Torredembarra: historia, aventuras, personajes, entresijos y las mil y una mentiras de un ayuntamiento ejemplar"
Amb poquetes ventes segur que podem treure almenys alguns calerons per pagar l'arbitratge d'aquest diumenge!!

Anónimo dijo...

a la merda sr. alcalde .si li puc dir senyor , no pensen fer res pel futbol? algu coneix el diari de la torre ? algun cop diuen alguna cosa del futbol ? a no el que interesa es el biktrial i el atletisme i el domino . el futbol no es un esport . torno a dir ( a la merda )

Anónimo dijo...

Eso sí señores del ayuntamiento!! Nosotros lo daremos todo por el equipo, el futbol y por Torredembarra. ¿Pero si por aquellas "casualidades de la vida" logramos ascender, van a tener el morro de hacerse publicidad con ello? Quizás deberíamos celebrarlo en Roda y con su gente, no? Seria gracioso.
Bochornoso una vez más!!!

Anónimo dijo...

si buena propuesta ,yo soy partidario

Anónimo dijo...

ja us diré jo on es poden fer les fotografies amb la gespa... quins collons!

Anónimo dijo...

QUE PENA,QUE PENA,QUE PENA....
de alcalde y sobretodo de arquitecto.
¿hay que recordar que es el mismo arquitecto que hizo la calle nueva y el pavellon...?se está cubriendo de gloria!
Creo que este club de FUTBOL merece un poco más de respeto y ayuda por parte del ayuntamieno (QUE PENA!)
Como esto ya no está en nuestras manos (jugadores) (QUE PENA QUE TENGO) vamos a seguir con lo nuestro que es ganar el próximo partido para hacer felices a nuestros fieles seguidores, que aunque no son muchos si son fieles, en el campo del roda , gracias roda por vuestro apoyo.
Visca la torre y a seguir soñando
Que tiemble el catalonia, que pagará los platos rotos...jajajaja

Anónimo dijo...

ojalá arribis a llegir això algun dia "sr" alcalde!

com a mínim, crec q la gent del futbol de torredembarra ens mereixem una explicació.

Però bé, nosaltres a lo nostre, a animar al nostre equip a uns quants quilòmetres del nostre "estimat" poble, i a guanyar 3 punts d'or...

FORÇA TORREDEMBARRA!!!

Anónimo dijo...

Aquest diumenge l'equip ha de donar el màxim de si mateix i aconseguir els 3 punts. I ho ha de fer principalment per ell mateix (jugadors, tècnics i president)i pels aficionats incondicionals que té. Però sobretot, ho ha de fer perquè el dilluns, quan el senyor alcalde repassi ben tranquil·let la prensa al seu despatx, segueixi veient la Torre com a 1er classificat de 1a Regional!!

Anónimo dijo...

tota la raó del món... ja s'ho trobar'a quan vingui!

Anónimo dijo...

Estic totalment d'acord amb el escrit i la resta de comentaris.
Però amb el que no estic d'acord es que L'Ajuntament es faci carrec de las deutes de la seccio de futbol.

Tinc que donar les gracies a que el jugadors juguin sense cobrar, pero quan s'arriba al extrem de que s'acaben els diners, nomès pot esser per una fata de previsio en el pressupost fruit de una mala gestio.

Els hi recordo que els entrenadors dels equips base tambè fa temps que no cobran, llavors l'Ajuntament també els te que lo que els hi deu el club????

Jo ja fa temps que aposto per un Patronat d'Esports, Patronat que en el programa de la majoria del actual equip de Govern estava inclós.
El que si que es imperdonable que el nostre Regidor d'Esports, a les hores L'Alcalde, no s'impliqui amb el esport de la Torre.

Aqui la Torre hi ha coses que no canvien, ni amb els de abans ams els de are i qui sap amb els que vinguin, però per aixó falta molt.

Salut,

Anónimo dijo...

Última hora de l'equip abans de l'importantíssim partit davant el Jesús Catalònia:
- Altes: Arturo ja s'ha recuperat de la lesió que no li va permetre estar convocat davant el Camp Clar.
- Baixes: Panadès i Asensio tenen un partit de suspensió per les seves expulsions en l'últim partit.
- Baixes gairebé segures: si no hi ha canvis d'última hora, Aitor Montaña causarà baixa per motius laborals i el porter Antonio pel naixement, en les properes hores, de la seva filla.
- Dubtes: Carlitos, Morros i Oriol arrosseguen certes molèsties que fan que no estiguin al 100%. La seva presència però, està força garantitzada. No podem dir el mateix de Rubén, el qual seguirà sent dubte fins a minuts abans de l'inici del match.

Esperem que aquest diumenge l'afició ens dongui el seu suport més que mai, després d'aquests dies de polèmica sobre el nou camp. Ara més que mai, ens hem de centrar en guanyar per intentar seguir al capdavant de la classificació i deixar mal ferit un dels nostres principals perseguidors. Recordeu: al partit d'anada, JESÚS CATALÒNIA 3 - UDT 0 !!

Anónimo dijo...

potser l'ajuntament no s'ha de fer càrrec de totes les despeses, però el que no pot passar és que l'alcalde digui que assumirà totes les despeses des d'abril fins al final de la temporada i després giri l'esquena... quan tots sabem que els problemes venen de la mala gestió de la UDT i del senyor ramirez, no pas de la secció de futbol!

Anónimo dijo...

Crec que ningú demana que l'Ajuntament es faci càrrec dels deutes de la secció de futbol (tot i que això no vol dir que el més normal seria que ajudés, o si més no, hi digués la seva), doncs és més, si algú s'ha de fer càrrec d'aquests deutes, aquesta ha de ser la UDT del Sr. Ramírez. O es que la secció de futbol no forma part de la UDT?!
La secció de futbol no té ni bona ni mala gestió perquè, simplement, la UDT no li deixa tenir autonomia en aquest sentit. Si la UDT creu que el futbol a la Torre suposa una despesa molt gran, potser es fruit de la seva mala gestió per aquesta secció, no? O és perquè realment no li interessa aquest esport? Jo, personalment i sense cap mena de dubte, crec que una hipòtesi és fruït de l’altre: a la UDT no li interessa el futbol i per això no en fa una bona gestió!
I que no em diguin que tot és per culpa del 1er equip! Això sí que no! Perquè si realment creguessin que això és així almenys buscarien alguna solució, no creieu? Podrien agafar i fer desaparèixer l’equip de 1a Regional si tant els preocupa! No haurien de pagar les nostres grans mensualitats, les nostres dietes, els desplaçaments en autocar, les nits d’hotel del dia de partit, els arbitratges, el lot de Nadal, el viatge de 10 dies a Eivissa que tenim com a premi si pugem a Preferent, la gran quantitat de material i equipament que gastem durant tot l’any, els sopar mensual de jugadors, equip tècnic i directius amb les respectives parelles que fem al Restaurant Morros, i un sense fi de coses més que segurament no els deixen dormir per les nits. No s’equivoquin, no. No tenim res d’això. Ni ho tenim, ni ho volem. Però tampoc volem que ens prenguin el pèl i haguem de posar diners per pagar els desplaçaments. Ni tampoc volem que el nostre president hagi de pagar els àrbitres de la seva butxaca. Res de tot això. El que volem, és el mateix que segurament vostès deuen anar “predicant” pel poble: treballar el futbol base! Però és que resulta que fins i tot amb això ens enganyen a la UDT. Perquè sinó, com és que tampoc cobren els entrenadors del futbol base? Cóm és que la UDT no es mou perquè el camp estigui ja al servei de més de 150 nens que estan escampats entrenant i jugant als pobles de les rodalies? Vinga va, sr. Ramírez i companyia!, no siguem hipòcrites i posem les cartes sobre la taula. A la UDT, com ha passat amb d’altres seccions, no li interessa la secció de futbol. Per tant, perquè no fa el favor de deslliurar-la de les seves mans i les seves mentides i deixa que gent amb ganes tiri endavant el futbol a la Torre? D’aquesta manera, estic segur que a Torredembarra podrem gaudir d’una bona escola de futbol i d’un primer equip format per jugadors del poble i disputant campionats de prestigi com realment es mereix.

Anónimo dijo...

Solo decir que a pesar de todo el maltrago que estan pasando, de las mentiras y de muchos impedimentos, que el primer equipo del torredembarra esta demostrando tener un valor inmesurable, por que estar alli arriba a la altura de campeonato que estamos, recibiendo el mínimo, por no decir ninguno, de la gente de alli arriba, eso es digno de admirar. Y nada solo dar animos a que sigan luchando por que es muy bonita la situacion deportiva que se esta viviendo y que levanta muxas pasiones por ql pueblo, que sigan asi y que no tengan ningun tipo de presion por no conseguir subir, que no era ese el objetivo que ya esta cumplido hace muxo, sino todo lo contrario que sigan disfrutando y haciendo disfrutar a la poca pero muy buena gente que les sigue.

Muchos animo y suerte que sois los mejores de verdad!! FORÇA TORRE!!!!

Anónimo dijo...

Anònim 15, la teva carta mereix ser llegida per tothom. La claves en tot el que dius. Ha arribat el moment que qui s'estimi el futbol a la torre es posi al capdavant i ensenyi que les coses es poden fer bé!

Anónimo dijo...

Deu fer aprox. un any llarg en motiu de fer una valoració a les eleccions de la UDT, Altafulla Ràdio va fer una entrevista a una persona que havia estat lligada professionalment a la UDT com a màxim responsable de les seves oficines, en ella i després de conèixer la victòria de Ramírez (victòria ajustada davant Pau Arbós en les eleccions amb més participació de la història de l'entitat)va comentar que aquest era el principi de la fi de la UDT com fins ara se l'havia conegut, que a curt/mig termini ens trobaríem davant de la desaparició de seccions esportives i amb una flagrant manca de suport institucional i econòmic per algunes seccions, entre elles i sobretot la del futbol. I la va clavar!!.

La secció de futbol està a les roques econòmicament, defenestrada institucionalment, i la trajectòria del primer equip es un miratge d'uns xavals que han demostrat esta per damunt de tots els dirigents, dirigents que sen foten d'ells i del futbol de la torre (inclosa la base).

Es moment de tornar als inicis, d'utilitzar el nostre més gran patrimoni que es la història, la UDT va néixer del futbol, de fet els estatuts de la UDT, estan inscrits a la Federació Catalana de Futbol, i d'allí van anant naixent les seccions (la de tennis també), doncs apa, tornem als inicis, que les diferents disciplines esportives, creïn el seu propi club, però la UDT es el futbol, i per tant hem de continuar el viatge i si ho hem de fer sols ho farem, hem de ser amos del nostre destí, ens equivocarem però seran els nostres errors no els de persones que no tenen autoritat moral per decidir res. I l’Alcalde – Regidor d’esports que es posi les piles, la UDT es un pastís que tots els polítics l’utilitzen per a fer campanya però quan estant a la cadira els hi fa nosa, i tard o d’hora es picaran els dits.

Anónimo dijo...

Lamentable tot plegat. L’actual president esta demostrant que d’esport no en te n’idea, i els que el coneixent ho saben, els que el rodejant son majoria de la secció de tennis, els únics que tenen ingressos amb l’explotació de les pistes de tennis i pàdel, no els importa res mes. Aquesta junta esta demostrant la seva “capacitat” de gestió: estan ensorrant la UDT. No en saben res de l’esport de competició, per això estan marxant moltes seccions. En relació al primer equip, el Sr. Ramirez ja va demostrar les seves intencions quan no va assistir l’any passat al sopar per celebrar l’ascens de categoria , suposo que això deu ser inèdit en un president de club.
Lamentable l’ajuntament: . “Xapeau” per la construcció del camp de gespa artificial però no te dret a jugar amb les il•lusions de tota la gent de Torredembarra vinculada al futbol, des de els nens del futbol base al primer equip, pares , socis i afeccionats. Que surti el Sr. Alcalde i expliqui que passa per que no s’inaugura el camp!!
Desprès de la marxa de varies seccions de la UDT s’ha de donar per extingit l’actual format de club i a partir d’aquí que cada secció faci el que cregui mes convenient, si els actuals directius s’hi oposen caldrà posar en entredit tan el talant democràtic del club com la composició de la junta des de que es va conformar incomplint els propis estatuts de la UDT.
Un prec: els actuals responsables de la secció de futbol han de convocar als socis de la secció i plantejar les solucions que considerin necessàries per salvar tan el primer equip com l’escola de futbol i aprovar un projecte de futur.
També dir que tots el que estimem el futbol i als equips torrencs hauríem de fer-nos socis, no es una quota alta i es necessàries si volem que no desapareix-hi el futbol a Torredembarra. Visca la Unió!!

Anónimo dijo...

De vergüenza! ya no sólo por el campo que nos trae de cabeza a todos,ya no sólo porque los que dan la cara no cobren y además pongan pelas de la seva butxaca, de puta vergüenza el trato que e da a niños de 5,6,7,8,9,12, 14 años y aq los juveniles, haciendoles jugar en esas pista de tierra sn pintar, sin ninguna atención ni cuidado, haciendoles ir a casa sin duchar y sin disfrutar con sus compañeros en un vestuario (cuestión básica e importantísima en el deporte y en el desarrollo personal y educacional de los jovenes) argumentando que los del fútbol no tienen derecho al mismo ni en pabellón ni en ninguna otra dependencia.
Ya vendrán a pedirnos votos. No son gente del pueblo, son el estorbo de Torredembarra.
Repito, de vergüenza, ¿ qué culpa tienen los chabales de la falta de educación y formación humana de estos tíos que nos "gobiernan"?

Anónimo dijo...

jo sol dic que tots pero tots els que pasin per aquest bloc , fiquin el seu comentari i paseu a totom aquesta pagina ,als amics i gent del poble per que su mirin .com mes comentaris millor ,tot el poble que senteri del que pasa al futbol

Anónimo dijo...

Ara és el moment que tots els que estimem el futbol de torredembarra ens unim més que mai i lluitar perquè el la U.D.T. (recordo que es va fundar com a futbol i no tennis senyors de la junta) torni als seus inicis i continuar el nostre camí sols i lluitar per tot el que volem ja que els que estan al capdavant ara mateix passen del futbol i de la ilusió de més de 200 futbolistes. Si us plau deixin de jugar amb nosaltres!!!