Resultats

domingo, 5 de abril de 2009

Camp Clar 1 - Torredembarra 3

El Torredembarra va superar la millor manera possible la seva crisi de resultats i va obtenir un més que vital triomf al camp del fins ahir segon classificat, el Camp Clar. Els de Mora van passar per damunt de l'equip tarragoní, i malgrat la mala actuació arbitral es va imposar de manera clara per 1 gol a 3, gràcies als gols de Dani Morros, que va repetir, i de Carlitos, que ho va fer de xilena.
.
La Torre va apostar pel 4-3-3, ja que no podia comptar amb Arturo, que es va lesionar contra l'Hospitalet de l'Infant. Malgrat el nou sistema, els jugadors blanc i blaus es van mostrar molt segurs durant tot el partit i van ser molt superiors al seu rival, sobretot a la segona part. Va ser Dani Morros de falta qui va avançar a la Torre, però el Camp Clar va empatar abans de la mitja part, de manera que tot va quedar obert per a la segona part. En aquests 45 minuts, el Torredembarra va recuperar la seva millor versió i va tornar a avançar-se al marcador gràcies a un altre gol de Dani i Carlitos, de xilena va sentenciar amb el tercer gol. Cal destacar que Mora, Panadès i Asensio, que estaven a la banqueta, van ser expulsats per protestar un penal molt clar que l'àrbitre del partit no va xiular. Aquest fet, va deixar als blanc i blaus amb només 4 jugadors de camp i va ser Mari Suñé, un dels dos porters, el cinquè canvi, però com a jugador de camp. Un fet anècdotic, ja que el més important és la victòria dels torrencs i la imatge que van donar.
.
Gràcies als 3 punts, la Torre es col·loca per primera vegada en zona d'ascens aquesta temporada i confirma les aspiracions d'aquest equip. Per si algú havia dubtat després de les dues derrotes seguides, els de Mora van donar un cop d'efecte a la lliga i amb un brillant partit han escalat dues posicions per situar-se colíder del grup 6 de primera regional. Tot està per fer i, ara més que mai, tot és possible.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Ahora es más posible aún, gracias al gran trabajo del equipo y a los resultados que nos son favorables.
VAMOS TORRE QUE PODEMOS!

Anónimo dijo...

siento ORGULLO por este equipo,es muy de merito ganar al camp Clar en su casa,chicos que sepais que haceis muy felices a vuestros aficionados,venga que ahora más que nunca tenemos el sueño de volver tras muchos años a Preferente,donde nos corresponde

Anónimo dijo...

I ara contra el Jesús Catalonia! el primer partit en gespa a Torredembarra ha de ser especial, nois!

Anónimo dijo...

Com està Oriol?

Unknown dijo...

aquet Dissapte els del jesus sentiran com son els aficionats Torrencs,no surtiran de alli sense marejarse