Resultats

miércoles, 8 de abril de 2009

Resultats futbol base

L'ultima setmana de lliga abans de les vacances de setmana santa (el cap de setmana del 9 i 10 d'abril no hi haurà competició) van deixar resultats prou positius.
I és que a part del magnífic resultat que va obtenir el nostre primer equip, molts equips del futbol base, van seguir la tòncia dels gransa conseguint resultats força positius.

El segon equip va oblidar la golejada rebuda la jornada anterior derrotant a casa a un dels equips situats a la parta mitja de la taula com els torrencs, permetent-lis així, escalar algunes posicions. A falta de 2 jornades pel final de Lliga, els de Dani Giménez són setens amb 25 punts.

El juvenil continua en estat de gràcia, i si la setmana pasada guanyava a camp del líder, aquesta va aconseguir derrotar al CE Vendrell, demostrant així una gran millora respecte a la 1a volta que fa pensar que acabarà en una bona posició a final de temporada. De moment, ja són setens amb 36 punts.

Per la seva banda, el Cadet va aconseguir un punt al camp del St.Pere i St.Pau (5è classificat). Els torrencs reforçats amb jugadors infantils van fer un dels millors partits de l'any, que si no hagués estat per la falta d'encert en els metres finals, estariem parlant segurament d'una victòria més o menys còmode. Tot i així, un bon resultat que fa que la setmana vinent ja pugui segellar matemàticament la permanència ja que es troben a 10 punts del descens.

L'infantil en canvi, va sortir derrotat davant del St.Salvador, va ser un partit bastant dolent per part del Torredembarra que potser va notar l'absència d'alguns jugadors que van haver d'anar convocats amb l'equip cadet. Tot i això, els nois entrenats per Robles continuen en una còmode posició a la taula.

Els resultats van ser els següents:

  • 2on equip: TORREDEMBARRA 3 - L'ARBOÇ 1
  • Juvenil: TORREDEMBARRA 3 - VENDRELL 1
  • Cadet: ST.PERE i ST.PAU 3- TORREDEMBARRA 3
  • Infantil: TORREDEMBARRA 2 - ST.SALVADOR 5
  • Aleví "A": TORREDEMBARRA 4- UNIÓ ASTORGA 3
  • Aleví "B": NÀSTIC DE TGN 8 - TORREDEMBARRA 2
  • Benjamí "B": TORREDEMBARRA 3 - TANCAT 8
  • Pebenjamí: CAMP CLAR 10 - TORREDEMBARRA 2

I bé, ara toca descansar durant aquesta setmana de vacances per tonar amb moltes ganes per la recta final de temporada i poder disfrutar del magnífic camp de gespa!!

Així que... BONES VACANCES !!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Bon día,

Tinc que fe un comentari en quan al cap de gespa. En aquest poble totes les coses o no les començen per falte de recursos o les começen pero l'acabem malament.
El camp de gespa que molt bonic, peró els hi an vingut de uns quans kilosde pintura blanca, tot el camp pintat meins la grada, que are es el que mes es veu del camp, de lo malament que queda sense pintar.

Senyor Alcalde i Regidor d'esports, la brigada no podria donar un ma de pintura a la grada????, no crec que el deute muninipal vingui per uns quans kilos de pintura blanca-

Salut i esperem que es pinti

Unknown dijo...

esperem que es pinti pero de moment ja som feliços amb la temporada de la Torre

Anónimo dijo...

per què collons no es pot utilitzar el camp de gespa??!!

Anónimo dijo...

esto es una verguenza , yo no entiendo nada , hace 2 semanas que esta entregada la obra del campo y no se puede entrar a jugar . que pasa que el campo lo tienen de pisar primero los de el ayuntamiento o que . señor alcalde espavile, que quiere jugar usted primero para salir en los diarios ? pufffffffff