Resultats

viernes, 24 de abril de 2009

Partits del cap de setmana. 25 i 26 d'Abril.


1er equip:
REMOLINS-BITEM, U.E. ''A'' - TORREDEMBARRA, U.D. ''A''
MPAL. BITEM - BITEM
26/04/2009 17:00


2on equip:
TORREDEMBARRA, U.D. ''B'' - ALCOVER, C.E. ''B''
MPAL. TORREDEMBARRA - TORREDEMBARRA
25/4/2009 17:45


Juvenil:
TORREDEMBARRA, U.D. ''A'' - PARE MANYANET, A.E. ''A''
MPAL. TORREDEMBARRA - TORREDEMBARRA
25/4/2009 15:30


Cadet:
LA FLORESTA, C.D. ''B'' - TORREDEMBARRA, U.D. ''A''
MPAL. LA FLORESTA - TARRAGONA
25/04/2009 12:30


Infantil:
TORREDEMBARRA, U.D. ''A'' - ESCOLA VALLS FUTBOL CLUB ''B''
MPAL. TORREDEMBARRA - TORREDEMBARRA
25/4/2009 10:30


Aleví "A": Descans


Aleví "B":
ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO ''B'' - TORREDEMBARRA, U.D. ''B''
CAMP D'ESPORTS ST PERE-ST PAU - TARRAGONA
25/04/2009 10:00


Benjamí "A":
TORREDEMBARRA, U.D. ''A'' - LES BORGES DEL CAMP, C.D. ''A''
MPAL. TORREDEMBARRA - TORREDEMBARRA
25/04/2009 12:00


Benjamí "B":
TANCAT, U.D. ''B'' - TORREDEMBARRA, U.D. ''B''
MPAL. EL TANCAT - EL VENDRELL
25/04/2009 10:00


Prebenjamí:
ESCUELA F.SAN PEDRO SAN PABLO ''C'' - TORREDEMBARRA, U.D. ''A''
CAMP D'ESPORTS ST PERE-ST PAU - TARRAGONA
25/10/2008 12:30



Per fi els nostres jugadors (grans i petits), els nostres entrenadors, delegats, coordinadors, fisios, i en definitiva totes les persones que dia rere dia fan cosetes per a què això tiri endavant, podem disfrutar d'un magnífic camp de gespa artificial...

Ara només ens queda que la gent de Torredembarra s'animi a anar a veure el futbol del seu poble, que vingui al camp, que no esperi al dilluns per mirar al diari el resultat de l'equip del seu poble, que vingui amb la familia o amb els amics a veure els partits del futbol base,...


ENHORABONA a tots els que formen la familia del futbol de Torredembarra pel camp, ara sols ens queda disfrutar-ho!!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Última hora del 1er equip per afrontar el crucial partit davant el Remolins Bítem el proper diumenge a les 17h en terres tortosines:

Altes: l'equip recupera els sancionats Panadès i Asensio. Pel que fa a Antonio, després del naixement de la seva filla, aquest ja està disponible al 100%. També s'incorpora un jugador polivalent del filial, Christian.

Baixes: Arturo complirà el 1er dels 4 partits de sanció que li ha imposat la Federació per la vermella directa que va rebre en l'últim partit. Oriol, per la seva banda, ha dit adéu al que resta de temporada per lesió.

Baixes gairebé segures: Mari no s'ha entrenat en tota la setmana per uns problemes al genoll. Gili va patir un esguinç al turmell en l'entrenament d'ahir dijous i és un seriós dubte.

Dubtes: tenim 6 noms propis en aquest apartat malgrat que si no hi ha res de nou, tot fa indicar que podran estar a disposició dels tècnics. Aitor Arrieta té molèsties en un braç des de l'entrenament del passat dimarts. Pepo sembla recuperat del fort cop que va rebre en el partit contra el Jesús i que va provocar la seva substitució. Ruben es va recuperant de les molèsties als isquiotibials que el van apartar de l'11 titular del passat diumenge. David Sánchez té un compromís que en principi no l'impedirà arribar a temps per disputar el partit. I Morros i Moya pateixen petites molèsties, però segur que estaran en l'equip titular.

En fi, com podem veure, moltes coses i molts contratemps! No obstant això, l'equip es desplaçarà a Bítem carregat d'il·lusió, sabent que ja tenim camp nou i, indubtablement, amb un únic objectiu: la victòria!

Anónimo dijo...

No obstant això, l'equip es desplaçarà a Bítem carregat d'il·lusió...
els pocs aficionats que ens desplaçarem, portarem la mateixa ilusió!!

Anónimo dijo...

Ànim torre!!!demà a plantar cara al REMOLINS, passi el que passi us podeu sentir orgullosos de la feina feta.

Anónimo dijo...

BUenos días,
Estuve viendo el partido del Infantil contra el Valls i la verdad sea dicha que la primera parte fue realmente de pena, pues terminó con un claro 0-5. Una primera parte con total descontrol por parte del entrenador local que nos sigue ofreciendo como, NO, se lleva un equipo infantil.

La mayoria de jugadores ya no saben en que posición juegan, pues está constantemente cambiándolos de posición esto es asi durante toda la temporada.

En la segunda parte el juego local mejoró, pusiéndose en un 3-5 a falta de 15 minutos para el final, pero cuando marcó su sexto gol el Valls, el partido se terminó.

Un entrenador local que creo que no se ha integrado ni se integrará, pues no se puede ser un entrenador que viene a entrenar y cuando termina el entreno se pira, sin diálogo con los jugadores, sin ninguna relación con los padres, etc., esto también ocurre en los partidos, termina el partido y adios muy buenas.

En este partido vi una cosa que me parece bochornosa, una discusión dura entre el delegado del equipo y el padre de un jugador llegando a insultos graves por parte del delegado.

Todo esto es más de lo mismo que venimos observando a lo largo de toda la temporada, por favor que termine todo esto pronto.

Salut,