Resultats

lunes, 25 de mayo de 2009

La Sènia 1 - Torredembarra 1

El somni es va acabar ahir diumenge, a l'empatar a 1 gol al camp de la Sènia. Aquest resultat, amb la victòria del Camp Clar i del Jesús, fan que la Tore arribi a l'última jornada sense opcions de lluitar per pujar a Preferent. Les opcions han durat durant 33 jornades, però finalment no podrem jugar-nos-ho tot el 30 de maig contra la Cava, en un partit en què cap dels dos equips es juguen gaire cosa més que la tercera plaça. No cal negar que és un cop dur per a un grup que habia deixat de banda els problemes econòmics i logístics per intentar pujar a Preferent, però també és ara el moment de mirar enrere i veure que ha estat un any de notable alt, on la Torre, debutant a la categoria, ha estat un dels equips revelació i s'ha quedat a un pas de fer història.

Cal dir, però, que la Torre va tenir opcions d'endur-se els 3 punts de la Sènia. Altre cop va ser Moya qui va fer el gol dels locals, però es va arribar a la mitja part amb el resultat d'1 a 1 al marcador. Fins al minut 60 l'equip va tenir el partit controlat i tot semblava indicar que la Torre cada cop s'acostava més a la porteria rival. Però l'expulsió de David Sánchez, molt rigurosa i per doble groga, va deixar als de Mora amb un jugador menys i va trencar el partit. Tot i que ho va intentar, la Torre ja no va poder marcar el segon gol i va veure com l'ascens s'escapava i volava cap a Camp Clar i l'Ebre.

Encara queda un últim partit a la Torre, però. Un partit que ha de servir per demostrar a aquest equip que l'afició està orgullosa de la temporada que han fet i que els demana poder tornar a veure'ls l'any que ve. Hem començat un projecte que ens ha deixat a les portes de Preferent, però que ens hi pot portar la temporada següent si fem les coses bé. Ara és moment de reflexió, de celebrar la gran temporada realitzada i de començar a pensar en l'any que ve. Ens hem quedat a una sola passa de fer història, però seria de covards llençar la tovallola ara que ja tenim camp de gespa i que s'ha format un grup humà extraordinari. La història ens ha donat l'esquena aquesta temporada, però les ganes de revenja comencen avui.

33 comentarios:

Unknown dijo...

Vinga TOrre jo estic molt orgullós de vatros,espero que s`arreglin les coses y que el any que bé es començi la temporada sense problemes y sense deutes

Anónimo dijo...

Realment ha estat una llàstima, però podem qualificar aquesta temporada d'extraordinària (en l'aspecte esportiu, és clar). Ara hem de començar a pensar en solucions pels múltiples i diversos problemes que hi ha hagut aquest any. Només així podrem mantenir aquest grup humà que, tal i com molt bé diu la crònica, és extraordinari!
Esperem que tothom posi de la seva part per a que així pugui ser i la temporada que ve seguim tenint aquest equip que tant ens ha fet disfrutar.

Anónimo dijo...

a mi m'agradaria saber més o menys quins són els jugadors que tenen pensat continuar l'any vinent.

sabem tots, que molts del nostres jugadors (i l'entrenador) tenen molta calitat i nom en la categoria i molts equips podrien "tocar-los", i més encara després de la gran temporada de l'equip. Però tot i això, m'agradaria que els que us seguim anéssim sabent quins jugadors tenen clar el que faran la pròxima temporada, perqué de mantenir la base d'enguany, segur que ens fareu disfrutar encara més!!


FORÇA TORREDEMBARRA!!!

Anónimo dijo...

ah! i res de golejades, que el públic aplaudeixi a l'equip per la gran temporada!!!

Anónimo dijo...

jo crec que no seguire, si no s'arreglen les coses

Anónimo dijo...

la torre 0- 150 la cava
sisisisisisisi . ajuntament paseu de tot , dons el equip tambe ja que estem salvats . sentada monumental

Anónimo dijo...

anthony tu dius sense deutes jajajaja estas flipan . aixo no u arregla ningu

Anónimo dijo...

el q diu q no creu q segueixi, ja que ho diu, podria firmar...

Unknown dijo...

habria que vivir 10 veces para que esto se solucionase,pero yo seguiré esperanzado con que se arregle,tampco perdemos nada por ilusionarnos

Unknown dijo...

lo de la sentada estoy muy a favor,si lo haceis el primeroe n aplaudir seria yo por la temporada que habeis echo,o tambien lo que se puede hacer es que ningun jugador se presente al partido

Anónimo dijo...

Amb tots els meus respectes, em sembla que tots plegats estem dient masses tonteries!!

Res de sentades, manifestacions, deixar-se guanyar,... Aquesta plantilla (jugadors + tècnics) ha demostrat un compromís i un esperit de sacrifici pel Torredembarra que no és un fet gaire habitual, per no dir extraordinari. I ara que arriba l’última jornada, no és el millor moment per enviar-ho tot a norris! Jo, per molt malament que em tractin en un lloc, sempre em dic el mateix: “Si em comprometo amb una cosa, he de complir fins el final, i donant el màxim de mi mateix. Si la persona o persones amb qui jo m’he compromès no fan el mateix i no demostren cap reciprocitat cap al meu comportament, aleshores elles seran les qui no hauran complert. Però mai, absolutament mai, podran dir que jo no ho vaig fer.” Això sí, òbviament, després de fer aquesta reflexió, has de prendre unes mesures perquè això no et torni a succeir. O si ho voleu dir d’una altra manera, has de prendre mesures perquè no et tornin a prendre el pèl! I aquí és on vull anar a parar jo!!

El futbol amateur, i Torredembarra n'és el millor exemple, té una clara i rapidíssima tendència a convertir-se en el que tota la vida havia estat: jugar per estar amb els amics, jugar per disfrutar de la teva passió, jugar per portar amb orgull els colors i el nom del teu poble per tota la província, ... i en definitiva, jugar per tot menys per l’afany de guanyar-hi diners.

Malauradament però, a Torredembarra aquest any s’ha sobrepassat aquest extrem i els jugadors i tècnics han hagut de posar diners de les seves butxaques. Podríem dir doncs, que se’ls hi ha près el pèl!! I què podem fer, doncs? Marxar a un altre club, a un altre poble? Volem defensar una samarreta que no és lo nostra? Volem jugar amb gent que no sabem ni qui són ni d’on vénen? A canvi de què? A canvi de que poguem fer uns calerons? O a canvi de, simplement, que no ens prenguin el pèl?

Potser em prenc massa llibertat per opinar sobre el que crec que pensa i vol la gent que actualment està al primer equip del Torredembarra. Perdoneu-me si és així i algú es sent ofès. No és la meva intenció i, en el fons tothom és lliure de pensar, dir i fer el que vulgui. Però no em puc estar de dir el que en penso.
Formar un equip i un grup humà com s’ha fet aquest any, donant-se les dues coses al mateix temps, és del tot un fet extraordinari que ha suposat molt de sacrifici, és cert. Però tot aquest sacrifici, només es pot traduir a una sola paraula: DINERS! Algú, a hores d’ara seria capaç de dir, sincerament, que vol marxar del Torredembarra si hi hagués hagut diners? A mi em sembla que no!
.........

Anónimo dijo...

...........
El que vull dir amb això, és que a Torredembarra segurament ho tenim tot menys el que malauradament és bàsic per viure, els diners. A d’altres clubs però, això no és així. No tenen el que tenim nosaltres i que ens defineix com un gran equip en tots els sentits, però tenen el que sembla ser que els defineix com un “gran club”: els maleïts diners! Tots coneixem clubs on els diners no són un problema, oi? O més ben dit, no són un problema o no ho eren?! El Catllar, el Torreforta, el Camp Clar, el Vilaseca, el Roda anys enrere, d’altres equips de les Terres de l’Ebre, ... són alguns d’aquests “grans clubs” en els quals tot sempre és felicitat, oi? M’agradaria veure-ho! Bé, més ben dit, no, no m’agradaria, gràcies!

Jo, prefereixo quedar-me amb el Torredembarra i les seves grans misèries! Prefereixo estar a Torredembarra, disfrutant del nou camp i disfrutant de la meva passió amb la meva gent. I els problemes econòmics? Els problemes econòmics estan avui aquí i demà mateix estaran a gairebé la totalitat dels equips! Però no per això ens hem de resignar. No! Això sí que no! Aquest equip, ara mateix té uns “propietaris” que no són ni la UDT ni l’ajuntament. Avui, els amos i senyors del 1er equip són els seus tècnics i jugadors. Hem de lluitar tots plegats, amb l’ajuda d’aquells qui sempre han estat al costat de l’equip, per poder mantenir aquest bloc, aprendre dels errors, buscar solucions i tirar endavant sense lamentacions.

El futur del 1er equip del Torredembarra està a les mans d’aquells qui realment estiguin disposats a sacrificar-se i lluitar per ell. No més promeses, no més enganys, no més falses esperances! Tindrem el que nosaltres buscarem i ens treballarem perquè el futbol a la Torre ja torna a ser com sempre havia estat, dels qui el gaudeixen!

Anónimo dijo...

el dels comentaris tan llargs et vui fer unas preguntes . tu ets sosi ? tu tas gastat diners per aquet equip ? tu pagas els peatges y la gasolina del teu cotxe ? per que jo fico gasolina diners i soc sosi i nestic fins els collons de gastarme els diners en res mentre dieu que estimeu el club . soc jugador i jo dic que ens tenim de queixar per que si no la temporada que be sera pitjor

Anónimo dijo...

a me deixo una pregunta . tu estavas cuan el equip estava apun de baixa a tercera territorial per que jo si i molts dels que tan voleu aquest club ni estavau ni jugavau en cap lloc , vale ja

Anónimo dijo...

Em sembla que no has entès el meu comentari. Em sap greu. Però no pateixis, ja te l'explicaré en persona.
Per cert, no sóc soci. No ho sóc però si cal me'n faré. Jo faré això i el que faci falta, perquè jo, de la mateixa manera que tú, m'he gastat molts diners. I quan dic molts, em refereixo a molts.
I també m'agradaria manifestar-me, sentar-me i cagar-me en Déu i sa mare, però creu-me, això tampoc serviria de res!
El que s'ha de fer és pensar i actuar tenint en compte la situació real que viu el futbol en sí mateix , la UDT i el poble (o l'ajuntament) en general.
Només és la meva opinió, però en respecto qualsevol altra.

Anónimo dijo...

Tu mateix, però em sembla que aquesta última pregunta que fas ja està completament fora de lloc.
Crec, definitivament, que no has entès completament res.

Anónimo dijo...

el que no as entes res ets tu . jo dic fer una sentada y prou res de tiraro tot a fer punyetes , fem una queixa i si es donen per aludits alguns be i si no dons ja emb dit la nostra paraula . visca la torre que la porto al cor

yi soc el mari

Anónimo dijo...

Si t'he dit que t'ho explicaria en persona és perquè sabía qui érets!!
No veus que el món (i el vestuari)és massa petit i al final tot se sap?!
Si fas una sentada, qui vols que es dongui per al·ludit? La UDT? L'ajuntament? No veus que el que intento dir és que ells, ara mateix, no tenen ni volen tenir cap compromís amb el futbol?!
Però de totes maneres, et dic una cosa: si l'equip creu que s'ha de fer una sentada, doncs endavant!

Anónimo dijo...

si tu mateix ho has dit.i per provaro no perdem res . pero estic mol enfadat i trec fum per que porto anys casi tota la vida jugan a la torre i aquest any no e vist ni un article del futbol al diari de la torre i de aquestes moltes . ademes lo que mes mal ma fet es que es gastin 60.000 euros en la bolta ciclista .

Anónimo dijo...

Ja comencem a estar una mica més d'acord!
Pel que fa a la sentada, comenta-ho avui quan arribis a entrenar i si la majoria pensa com tú: bingo!!

Guillem dijo...

Des del meu punt de vista crec que tots dos teniu molta raó en les vostres paraules. Jo no sóc jugador del primer equip ni m'he gastat gaires diners aquesta temporada, tret de viatges a Gandesa o La Cava. Entenc que molts n'esteu farts i que més d'un no seguirà l'any que ve al nostre equip. Entenc també les ganes de fer saber a tothom el que passa a casa nostra i fer callar veus que es pensen que cobreu qui sap què, quan porteu un any i mig sense veure ni un duro. Tot i això dubto que perdre per 0 a 100 sigui el més efectiu, més que res perquè qui no t'ha volgut escoltar quan les coses anaven bé i es podia fer la foto de l'ascens, no ho farà ara. Crec, però que potser si que és el moment de fer alguna cosa, de portar alguna samarreta o de no jugar el primer minut com a protesa. Això, però, és decisió vostra, de tot l'equip i no pas dels que estem a la graderia.
El que sí que és important, el que és necessari, és seguir aquest projecte la pròxima temporada. Ens jugem moltes coses com per tirar-ho a la merda. La bona feina sempre porta bons resultats i entre molts es poden aconseguir moltes coses. Més enllà del que passi dissabte al municipal, més enllà de noms i de discusions, hi ha el futbol i Torredembarra. I val la pena lluitar pe seguir l'any que ve a primera i fer el salt a Preferent.

Anónimo dijo...

Pensant-ho bé, sí que és veritat que potser per començar a fer les coses d'una altra manera, hauríem de fer saber a tothom quina és la situació que actualment viu el futbol a la Torre. En aquest sentit, a mi em semblaria una molt bona idea que el proper dissabte, un cop l'àrbitre senyali l'inici del partit, els 11 jugadors que estiguin sobre el camp, fessin una pinya durant 1 minut en senyal de protesta, deixant en mans de la Cava el voler o no fer gol.
Això sí però, personalment crec que hauríem de fer 2 coses més:

1- Intentar, mitjançant tots els medis possibles, explicar al màxim nombre de mitjans de comunicació locals, provincials o el que sigui, quina és la situació que viu actualment el club de futbol. És a dir, hem de traslladar la protesta del camp a tots els àmbits on ens sigui possible: a la radio, als diaris, a l'alcalde, a l'oposició, ...

2- Hem de deixar ben clar què és el que reclamem i per què ho fem. Però ho hem de fer amb molta cura per no equivocar-nos i perquè no se'ns malinterpreti.

Em sembla que si l'equip veu aquesta idea amb bons ulls, es pot tirar endavant. De ben segur que hi haurà gent interessada en ajudar. Jo ja m'hi apunto. Només cal que l'equip doni la seva opinió i ja ens podem posar a treballar!
T'hi apuntes, Guillem?

Guillem dijo...

I tant! ja sabeu que pel futbol a Torredembarra el que faci falta.. bé, de fet tot el que no siguin quartos... jajaja

Anónimo dijo...

Bueno cmo jugador del torredembarra solo decir que gracias a toda la gente que nos a seguido todo este año por su apoyo mostrado y el cariño que nos han dado, que no ha sido poco, y las ganias que tenian de disfrutar con nosotros. Pero sobretodo agradecer a todo el quipo que ha havido, de jugadores y cuerpo tecnico, por que a sido un año fantastico y lleno de buenisimos momentos, y de verdad ha sido unos de mis mejores años, a nivel de piña y de grupo, dentro de un vestuario. Gracias de verdad y haber si entre todos podemos hacer que este proyecto aguante un poco mas y siga lo mas solido posible para el año que biena, que seguro que hariamos una grandisima campaña.
Tambien me gustaria resaltar la labor de una persona que no se le ha reconocido muxo pero que ha sido importantisima para la pedazo de temporada que emos realizado, y es Toni el fisioterapeuta, que una persona increible y tiene un corazon que no le cabe en el pecho, y lo que ha echo este año con nosotros no tiene nombre, y en nombre de toda la plantilla le deseo lo mejor a Toni y le mando un abrazo enhorme!!! GRACIAS TONI!!

Y nada decir que el sabado esperamos despedirnos de la gente de la mejor manera posible, aunque tenemos pensado una sentada para reclamar nuestras cosas, pero que luego intentaremos ganar para acabar lo mejor posible el año. Un saludo a todos y FORÇA TORRE!!

Anónimo dijo...

se't posa la pell de gallina llegint tot aquests comentaris i més sabent que la majoria són de voslatres, els protagonistes, els jugadors.

feu el que feu, els que us seguim estarem amb vosaltres!

FORÇA TORREDEMBARRA!!!

Anónimo dijo...

Tens tota la raó del món! El Toni es mereix un 10 !! No hi ha cap tipus de "pero" pel que ha fet aquesta temporada el fisio. Veient-lo treballar, estant present i seguint tots els entrenaments, tractant als jugadors com si fossin professionals, ... en definitiva, no hi ha prou paraules per dir el que ha fet aquesta persona per nosaltres. L'èxit d'aquest any, sense cap mena de dubte, també és teu! Moltes gràcies!

Unknown dijo...

hagais lo que hagais el primero en aplaudir este sabado seré yo por la grandisima temporada que habeis echo,es de un merito sorprendente y todos absolutamente todos os mereceis el mejor aplauso que se les puede rendir a unos jugadores maravillosos y increibles.

Cuando se acabe el partido pediros que os dirijais al publico para que os demos un buen aplauso

Anónimo dijo...

leo todo lo que pone y se me pone la piel de gallina,de verdad.
se que la gran mayoria de jugadores se quieren quedar por que el grupo es increible. Espero que el año nque viene sea mejor que este en todo los aspectos,y seguro que lo será.
visca la torre y como no a seguir soñando.

Anónimo dijo...

Tenemos q hacer todo lo posible para seguir todos juntos! Así, seguro que el sueño se convierte en realidad!

Anónimo dijo...

Bueno señores presidentes de la U.D.T ( Ramirez y compañia ) estamos esperando que vengais a dar la cara y por lo menos explicar un poco sobre la pesima situacion de la U.D.T en general pero sobre todo la seccion de futbol, por culpa de una pesima gestion llevada a cavo por vosostros, asi que vosostros mismos y si tan valientes soys de decir que no vale la pena tener un 1er. equipo de futbol en torredembara, tambien lo sereis de dar la cara.
Un saludo y animo chavales que sois los mejores!!!

Anónimo dijo...

Dubto molt que el Sr. Ramírez es digni a dirigir-se a cap persona relacionada amb la secció de futbol (ni amb cap altra que no sigui el tennis).
Aquesta persona no entén de sentiments i molt menys del que pot significar l'esport, i el futbol en concret. Si fós un home que estimés aquest poble i l'esport en general, es preocuparia mínimament pel que passa a les seves seccions. Però és clar, per a ell només existeix un esport, el tennis.
Una persona que destrueix tota la història de la UDT, que fa que diverses seccions l'hagin d'abandonar i que no estima l'esport de la localitat, no mereix ni el més mínim dels meus respectes!
Tant li costaria donar la cara? Té tant poca vergonya que no ha pogut passar mai pel camp de futbol a dir que en pensa de tot plegat, tot i saber el malament que ho està passant aquesta secció? Realment vostè és tant roí?

Anónimo dijo...

Última hora del 1er equip per afrontar l'últim partit de la temporada a 1a Regional.

Baixes:
Oriol i Arrieta segueixen sent els únics jugadors que no podran disputar aquest últim partit.

Dubtes:
Girol encara segueix amb les molèsties que no el van deixar jugar la passada setmana a la Sènia. Aquesta setmana les molèsties han anat desapareixent i segurament ja podrà disposar de minuts.

Altes:
Sembla ser que és possible que algun juvenil tingui l'oportunitat de debutar amb el 1er equip, doncs 1 o 2 jugadors aniran convocats.

Esperem que aquest dissabte a les 18h el municipal de Torredembarra registri una bona entrada per acomiadar l'extraordinària temporada que ha realitzat l'equip, així com per agraïr els múltiples esforços que tant jugadors com tècnics han fet per deixar el més amunt possible el futbol i el nom de Torredembarra.

Mari, Antonio, Girol, Asensio, David, Ayala, Perelló, Arrieta, Rubén, Fernando, Oriol, Panadès, Richard, Vicente, Aitor, Pepo, Gili, Carlitos, Dani, Arturo, Moya, Christian, Mercadé, Vila, Mora, Migueli, Toni, Niko i Joan Carles són les persones que han format aquest grup! El que ells han fet, no té nom! Gràcies a tots!

Anónimo dijo...

Gràcies a Juanan, també!