Resultats

miércoles, 20 de mayo de 2009

Futbol base

S'apropen les vacances, l'estiu, la calor, la platja,...i amb això el final de temporada. I es que aquest cap de setmana ha estat l'últim de competició per a la gran majoria d'equips del nostre futbol base.

En general fem una valoració positiva, ja que tot i els problemes que hem anat tenint al llarg de l'any, ja siguin econòmics o d'infraestructures per les obres del camp, tots els equips han estat a l'alçada i han complert i de sobres amb els seus objectius.
Els més grans que militen a la 1a divisió (juvenils, cadets i infantils) amb l' objectiu de mantenir-se a la categoria ja fa setmanes que ho van aconseguir, i fins i tot l'equip juvenil, amb un final de temporada esplèndid, ha aconseguit acabar en unat meritòria 8a plaça amb 48 punts.
Pel que fa a la resta d'equips, els dos alevins estan a 2 partits d'acabar la competició, i un d'ells, l'aleví "A" es troba a només un punt de guanyar la lliga. La resta d'equips, els benjamins i prebenjamins també han acabat o estant fent tornejos complementaris que organitza la mateixa federació.

Fins aquí tot bé, però bé no tot són bones noticíes, i és que aquest mes que queda per acabar la temporada i que s'aprofita per fer amistosos i tornejos per preparar i anar confeccionant les plantilles de l'any que ve, aquí a l'escola de futbol de Torredembarra no es podrà fer, ja que tot l'equip tècnic de l'escola ha decidit finalitzar els entrenaments i per tant la temporada el dia 29 de Maig degut als problemes econòmics que estant patint durant tota la temporada.


Creiem que és una bona oportunitat per a què aquest fet surti a la llum i la gent se n'adoni de la realitat que està vivint el futbol torrenc.

A continuació mostrem l'article qe estan rebent tots els pares dels nens de l'escola explicant-lis aquest fet.



Benvolguts:

Per la present us volem informar que el passat dijous dia 14 de Maig tots els integrants dels equips del futbol base vàrem acordar per unanimitat finalitzar la temporada 2008-2009 el proper dia 29 de Maig un cop finalitzades totes les lligues, excepte un partit de lliga de l'Aleví A, anulant els partits amistosos, tornejos i campus d'estiu degut als problemes econòmics que estem patint durant tota la temporada.

En cas de que abans del 29 de maig s'arribés a un acord o a solucionar el problema esmentat us ho comunicariem per continuar la nostra tasca fins al dissabte 13 de juny que estava previst fer l'acte d'inauguració del camp per part de tot els equips del futbol base.

Esperem i desitgem que es pugui trobar una solució i bona voluntat per continuar el projecte, que ja fa tres anys que es va engegar i que amb el nou camp de gespa artificial tant sol·licitat per la nostra part, anirà creixent i consolidant-se.

Tot l'Equip Tècnic del Futbol Base de la U.D.Torredembarra.

PD: fins el dia 29 de maig hi hauran només entrenaments, excepte l'equip que continuï en lliga.

13 comentarios:

Anónimo dijo...

aixo no es pot permetre . que el futbol base tingui aquets problemes ,espero que s'arregli aviat o si no el futbol s'ha acavat a torredembarra .si no hi ha base no hi a res . AJUNTAMENT FES ALGUNA COSA JA PERO JA GANDULS VIVIDORS SOU MISERABLES

Anónimo dijo...

ja va sent hora que les coses es posin al seu lloc d'una vegada per totes i que la gent que mana la UDT plegui... o això o hauríem de marxar nosaltres!

Anónimo dijo...

Tot aixo em sembla molt be, pero quina culpa tenen els nens????, quelcom em podrir dir on estan els diners que cada pare hem pagat perque el nostre fill pugui fer el esport que mes li agrada????.

S'ha de tenir en compte que cada pare hem pagat per el seu fill 225 euros l'any.

Facin numeros, tenin en compte que cada equip te mes o meyns entre 15 y 20 jogadors. S'ha de tenir en compte que aquest any no s'els hi ha donat roba.

Com pot esser que els entrenadors no cobrin desde el pasat mes de Novembre.

Crec que aqui el te que donar explicacions es al president de la UDT, doncs aqui l'Ajuntament poc hi pot fer ja que la UDT te un contracte que els hi va renovar l'anterior Alcalde i no finalitza fns el 2016.

Jo proposo convocar a tots els jogadors i fer una sentada al esplendit camp de gespa que ara tenim i convocar a la prensa perque es faci reso del problema que tenen els nens que no poden fer esport tot hi haber pagat la quantitat de diners que abans he dit.

Salut i a per la sentada

Anónimo dijo...

Jo voldria fer una pregunta,

El entrenador del primer equip tampoc a cobrat?????, perque si no hi han diners per els entrenadors del futbol base, encare que el pares hagin pagat, hi han hagut diners per pagarlo a elll....

Quelcom em poc respondre a aquesta pregunta,


Salut,

Anónimo dijo...

el entrenador del primer equip tampoc a cobrat res i els jugadors tampoc desde mitja temorada pasada fins hara .crec que l'any que be no hi aura futbol a la torre si tot segueix aixi

Anónimo dijo...

jo la sentada la faria a les pistes de tennis, tan estimades pel president de la UDT!!

Anónimo dijo...

Última hora del 1er equip abans del penúltim partit de lliga de la 1a Regional. Tot està per decidir i seguim tenint sèries opcions d'estar entre els 2 primers!

Baixes: Oriol i Aitor Arrieta segueixen lesionats.

Dubtes: Girol segueix entrenant en solitari degut a les persistents molèsties que pateix al seu genoll. No obstant, el més probable és que forci tal i com va fer la setmana passada i acabi jugant.

Altes: després de 4 partits de sanció, Arturo reapareix en el millor moment.

Així doncs, bones notícies per al 1er equip en quant a la "infermeria" es refereix. Els tècnics ja podran disposar del seu equip de gala i per tant, només hi ha un resultat possible: la victòria!!

Ànims i a per totes!!

Anónimo dijo...

Vinga Arturo amb tu y Moya tenim molts gols asegurats!!!

Anónimo dijo...

1a4

Anónimo dijo...

S'ha de persisitir, s'ha d'anar a per als tres punts, s'ha de guanyar per seguir somiant, aquesta tarda estarem tots amb vosaltres!!
Visca la Torre i visca la mare que ens va parir!!

Anónimo dijo...

a guanyat lo camp clar 2-1 al Ulldecona,segons m`han dit jugaba amb juvenils

Anónimo dijo...

el disabte tenim que fer una queixa a l'ajuntament . com? perdent el partit contra la cava per 0 - 100 o 200 . tots els jugadors quiets i que la cava no pari de fer gols i si no bolen fer gols ens els fem naltros . que diran els diaris el dilluns de el resultat . la torre pert 0-200 en un partit de queixa contra el tracte de l'ajuntament . va opinio de la proposta . feu comentaris

Unknown dijo...

a mi em sembla bé que es faci ja que com ja no hi a res a fer que per lo menys el ajuntament tingui en compte el que pasa