Resultats

lunes, 16 de febrero de 2009

Ametlla de Mar 1 - Torredembarra 3

Doncs sí, ja som tercers. I no només això, sinó que hem aconseguit 16 dels últims 18 punts. Mentre altres equips com el Gandesa o el Reddis no aguanten el ritme, la Torre és tercera, a tres punts del segon (la Cava) i a quatre del líder, el Camp Clar. Després d'una setmana en què s'havia parlat massa de diners i de jugadors que havien de marxar, l'equip va mostrar ahir diumenge al camp de l'Ametlla que pot optar -i opta- a tot. Tot i la baixa de Dani Morros, l'equip va recuperar a Carlitos per desplaçar-se cap a terres ebrenques i es va trobar amb un partit plàcid, que ja va dominar des de la primera part gràcies a un gol d'Arturo.
.
Lluny de marxar, Arturo s'ha convertit en el líder d'aquest equip. El jugador se sent a gust i ahir va tornar a marcar de dos en dos. Carlitos va fer el tercer i la Torre va poder endur-se tres punts com a visitant en un partit prou plàcid. Era evident que l'Ametlla era un rival de l'altra lliga, de la zona baixa, mentre que la Torre ja s'ha instal·lat de manera còmode en la tercera posició. Ja avisàvem de la importància dels tres partis que venien, i encara en falta un. La setmana que ve no hi ha lliga, ja que és Carnaval, de manera que l'esperat partit contra el Reddis haurà d'esperar al diumenge 28.
.
És molt important sumar els 3 punts contra el Reddis, perquè en aquesta mateixa jornada hi h a un Gandesa - Camp Clar. Ens podríem situar a 1 dels tarragonins i deixar al Reddis definitivament massa lluny. No hem d'oblidar que el Reddis ens va deixar fora de primera regional en una promoció en què ja hi havia molts dels nostres jugadors, i a la primera volta la Torre es va enfonsar i va perdre per 5 gols a 0. Hi ha ganes de revenja, de guanyar a aquest equip. És important, doncs, que d'aquí a dues setmanes, a les 12h, el camp del Roda sigui una festa. Benvinguts a l'infern.

12 comentarios:

Anónimo dijo...

podemos conseguirlo,este equipo es capaz de todo,a ver si el dia 28 les podemos devolver ese 5-0

Anónimo dijo...

hem de ser molts a camp! a preferent!

Anónimo dijo...

espero que los del Reddis no la lien,me han dicho que al campo que van siempre la lian

Anónimo dijo...

que vengan, que vengan, que aqui les esperamos. HOOLS TORRE

Anónimo dijo...

mirar lo que os digo soy jugador del torredembarra y si ganamos 1 -0 ya me conformo son 3 puntos para estar ay arriva . tambien digo que si es de mas de 1 gol mejor

Anónimo dijo...

l'important és guanyar sigui com sigui... el camp ha d'estar ple per animar tant com puguem!!!

entre tots a preferent!

Anónimo dijo...

Yo tambien soy jugador del torredembarra y estamoss mu ilusionados con la situacion. Xo para seguir ai arriba necesitamos del apoyo de la gente y entre todos conseguiremos estar donde nos merecemos!!! FORÇA TORRE!!!
Y el domingo 28 a las 12h. ganar sea como sea al reddis!!!

Anónimo dijo...

suerte a los jugadores,y buen carnaval os lo mereceis!!!

Anónimo dijo...

Diumenge passat al camp de l'Ametlla l'equip va demostrar que està amb moltes ganes de poder fer alguna cosa important aquest any. Malgrat els últims comentaris extraesportius de la setmana passada, l'absència en l'equip titular de fins a 4 jugadors que normalment són habituals en l'onze torrenc, la poca entitat de l'equip rival, etc, la Torre va demostrar que té una plantilla disposada a somiar amb un ascens de categoria. La llàstima és que ara ens aturem una setmaneta pel Carnaval!!! Però be, pitjor pel Reddis perquè amb més ganes tornarem d'aquí a 15 dies!!!
Seguim lluitant i recolzant a l'equip que aquest any pot ser històric!!!

Anónimo dijo...

REDDIS no oblidem...promoció + 5a0. Ara és la nostra!!

La torre a preferent!!

Anónimo dijo...

Ja queden pocs dies pel gran partit contra el Reddis que ens ha de confirmar com un dels millors equips de la categoria, i l'ambient està molt fred!!! Què passa, que el carnaval ens està passant factura o què?!
Vinga Torre que el diumenge elcamp del Roda ha d'estar més ple que mai!!!

Anónimo dijo...

bueno es que todavia quedan 4 dias pero tampoco será el partido definitivo aún quedan muchas jornadas,pero seguro que los jugadores estan muy concentrados en el partido