Resultats

lunes, 2 de febrero de 2009

Vila-seca 1 - Torredembarra 1

Primer empat de la temporada fora de casa i quart partit sense perdre dels torrencs, que passen pel seu millor moment de la temporada. Bona jornada, ja que com ja ens insinuava un comentari en el bloc, ni el Jesús Catalònia ni el Gandesa van sumar, de manera que els torrencs redueixen distàncies, tot i que segueixen a 3 punts de la zona d'ascens. L'empat contra el Vila-seca, doncs, és pot considerar positiu, tot i que si fem una lectura de la segona part els canvis blanc i blaus van ser molt conservadors i, tot i assegurar un punt, no van permetre lluitar per a la victòia.
.
El Vila-seca es va avançar ben aviat en el marcador, just en el minut 10. En altres jornades, això hagués significat una clara desfeta dels torrencs, però l'equip de Mora ha madurat molt en l'últim mes i ha après a refer-se i a remuntar partits, com vam poder veure la setmana passada contra el Deltebre. Cal destacar la titularitat de Girol en la defensa i la de Gili en el mig del camp, que no van variar l'esquema habitual del Torredembarra. Potser durant els primers 45 minuts el Vila-seca va ser el dominador del partit, però la Torre va saber esperar i aguantar un resultat que tot i ser advers, era mínim.
.
El canvi va arribar en la segona part, on la UDT va demostrar perquè ocupa les places privilegiades de la categoria i de la mà d'un gran Arturo va anar pel gol de l'empat, que el va trobar Moya, amb la col·laboració d'un defensa. Els torrencs ja havia aconseguit el més difícil i donava mostres de voler-ne encara més, però com ja hem dit abans, els canvis de Carlitos, Moya i Dani Morros van deixar a Arturo sol com a principal referència ofensiva, i el partit va entrar en un punt mort. La Torre tornava de Vila-seca amb un punt que el reforça com a aspirant a tot i deixa entreveure la jornadac 20 com a clau. D'acord que encara en faltaran 14, però hi ha un més que interessant Jesús Catalonia - Camp clar. Els ebrencs són 4ts amb els mateixos punts que el Torredembarra (35 pts), mentre que els de Tarragona són els líders amb 40 punts i un partit menys. Una gran oprtunitat per escalar posicions i més encara si tenim en compte que després es viatja a l'Ametlla de Mar (15è classificat de 18 equips) i La Cava (el segon) rep al Reddis (el sisè).
Que segueixi l'espectacle!

10 comentarios:

Anónimo dijo...

ahir va ser la confirmació de que el Torredembarra pot aspirar a tot, és un del grans de la categoria!
Tot i això, et queda una mica de mal gust, ja que ahir es podria haver fet més, perqué després dels grans primers 25 min. de la 2a part, amb els canvis va donar la sensació que amb un punt ja en teníem prou.

Anónimo dijo...

ara el que cal és guanyar a la canonja, que amb una mica de sort ens posem tercers.... i en dos partits segons, ja veureu...

arribarà la gespa just quan siguem segons, ojo al dato!

Anónimo dijo...

L gespa arribarà pel Nadal que ve !!!!
Mentrestant, a veure si podem fer acliu al municipal de Roda el proper diumenge a les 12h. Bona hora, bon camp, bon rival i bon moment pels torrencs!!!

Anónimo dijo...

12 hores?

Anónimo dijo...

com és que juguem diumenge al migdia??
hora perfecte x fer el "vermut" amb els colegues mentres juga el teu equip..jajaja

Anónimo dijo...

Aquest i els propers partits que la Torre jugui com a local al camp del Roda, es jugaran a les 12h!!

Anónimo dijo...

ampolla d'Izaguirre al canto! estaria bé que es fessin cartells per avisar que s juga a les 12h, oi?

Anónimo dijo...

para el proximo partido los de La canonja tienen tres bajas

Anónimo dijo...

¿De que bajas se tratan? Que yo sepa, sólo tienen sancionado a un tal Dani que, por cierto, en que posición juega?
El domingo, todos a Roda a animar al equipo!!!!

Anónimo dijo...

perdon es que me e liado con el dia de las sanciones

Daniel Doncel Segura

este es el sancionado