Resultats

miércoles, 4 de febrero de 2009

Resultats del fubol base

Resultats variats en la disetena jornada en les categories de Primera Divisió, ja que els tres equips que ens representen aquesta competició, van aconseguir els tres resultats possibles.
El juvenil empatava en el derbi davant l'At. Roda de Barà, el cadet perdia al camp de La Canonja i l'Infantil es va imposar al camp de l'Altafulla, jugant com a local, a l'equip tarragoní del CUSA-La Granja.

El Juvenil va treure un punt molt positiu en el derbi davant del Roda de Barà. Els nois que entrena Antonio Gracia van sortir convençuts de treure un resultat positiu i així va ser, tot i que la gran quantitat d'aigua que va caure dissabte a tota la demarcació va impedir que es veiés un joc vistós, fruït d'això, el marcador no es va moure i el partit va acabar amb el resultat inicial de 0-0.

El Cadet va visitar a La Canonja (3er classificat) un equip molt sòlid i treballador que sumat a l'aiguat que va caure al barri tarragoní, es preveia un partit molt disputat i amb molta tensió, fet que va desencadenar que en ocasions es veiés un joc dur. Tot i això, els torrencs van realitzar potser el millor partit de la temporada fora de casa, mostrant una actitud immillorable i van anar per davant del marcador fins al min. 60. A partir d'aquí, en dos còrners i una jugada aïllada, els locals es van avançar (3-1) en 10-12 min. Un cop dur per als jugadors que veien que l'esforç dels primers 60 min. es quedava en res. Tot i això, van retallar distàncies amb el 3-2 i van aconseguir tancar a l'equip local a la seva àrea, però altra vegada, van acabar sense premi...

L'Infantil, per la seva banda, va jugar davant la Cusa (4rt classificat) i va demostrar que li pot plantar cara a qualsevol rival. Els torrencs amb un joc bonic i pràctic van arribar al descans amb un just resultat de 2-0. A la repressa però, van sortir més relaxats i confiats i la Cusa va aprofitar per avançar línies i empatar el partit a 2 gols. Semblava que s'escapaven els punts, però una ràpida reacció dels torrencs va permetre fer 2 gols més (4-2). Ja al final, els visitants retallaven distàncies, però els 3 punts ja no perillaven.


Altres resultats:
  • Duesaigües - Aleví A 0-18
  • Aleví B - Escola F.B. Sta Oliva 4-5
  • Benjamí A - Tancat 3-3
  • San Salvador - Benjamí B 4-0
  • Torreforta - Prebenjamí 0-3

No hay comentarios: