Resultats

lunes, 5 de octubre de 2009

Ampolla 0 - Torredembarra 0

El Torredembarra va empatar a 0 al camp de l'Ampolla i suma així el setè punt de la temporada en quatre partits. D'aquesta manera els de Mora se situen a 5 punts dels dos líders, la Cava i el Valls. L'empat a terres ebrenques no deixa als torrencs satisfets del tot, ja que, tot i sumar el tercer partit seguit sense perdre, els allunya una mica de les posicions capdavanteres. La bona notícia, però, és que el proper cap de setmana el Valls visita el municipal torrenc, de manera que els blanc i blaus poden retallar distàncies amb un rival directe.

La Torre va sortir més ben posicionada al camp que el seu rival. Durant la primera part l'equip es va trobar força còmode, amb un onze molt similar al de la setmana passada contra l'Icomar. Els torrencs la tocaven i van gaudir fins i tot d'un parell d'ocasions per marcar, però no hi va haver gaire encert de cara a la porteria. Poc a poc van anar passant els minuts i l'Ampolla va agafar protagonisme al mig del part. Una igualtat que es va traduir en alternança de joc durant els segons 45 minuts, però amb poca inspiració dels davanters torrencs, que es van quedar sense marcar per segona vegada en 4 partits aquesta temporada. Paradoxalment, la Torre ha marcat 7 gols en quatre partits, però ha deixat el seu marcador en blanc en dues ocasions.

Per tal de fer bo l'empat contra l'Ampolla, la Torre haurà de superar un dels líders de la categoria, el Valls. Els de l'Alt Camp acaben de pujar de segona, però no se li escapa a ningú que són un dels candidats a l'ascens, amb jugadors com Cazorla. Caldrà, doncs, el suport de l'afició per tal que l'equip pugui fer el primer pas, tot i ser en la jornada 5, cap a l'ascens. Tots al municipal!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

hem de fer bò l'empat guanyant diumenge al Valls!!


PD: Com veieu la plantilla? S'ha millorat la de l'any passat? Podrem estar fins al final lluitant en els llocs capdavanters?

opineu!

Anónimo dijo...

Por supuesto ke se ara bueno el empate de ampolla contra el valls, por que hay un ekipazo!!

Seamos claros el año pasado eramos un mu buen ekipo, y si contamos que se a kedado la mayoria de jugadores, entre ellos grandes pilares como son, arturo , carlitos, pepo, moya, morros... y se ficha jugadores de la calidad de Ambros, Raul Salamanca, Ramon Lara, mas los juveniles que vienen con una calidad tremenda, no hace falta decir que estaremos ahi arriba seguro y aunke es muy pronto esta semana sera un partido clave!! Y solo decir ke vayamos todos al municipal de torredembarra a apoyar al ekipo ke bien seguro lo necesitara!!! Recordad alas 11.45 el domingo!!!
FORÇA TORRE!!!!