Resultats

miércoles, 14 de octubre de 2009

Torredembarra 0 Valls 1

El Torredembarra no va poder acostar-se al liderat i va perdre per 0 gols a 1 contra el Valls, en un partit molt igualat tot i que no ho va reflectir al marcador. Els vallencs van mostrar la seva candidatura a ser un dels equips capdavanters de la categoria i amb un joc molt segur defensivament i pràctic a davant van guanyar un partit que va ser molt disputat fins al final.


La Torre va començar força ben posicionada al terreny de joc, tot i que els de l'Alt Camp es mostraven sempre amb superioritat al mig del camp. Poc a poc els dos equips es van anar estirant i ja es va veure que el Valls buscava sorprendre les esquenes de la defensa del Torredembarra i trobar a Cazorla, el seu clar referent dins el terreny de joc. Els blanc i blaus van trobar en les bandes la manera d'acostar-se a la porteria rival i David va avisar primer amb una internada fins a l'àrea petita que no va trobar rematador. Poc després Carlitos va tenir el gol torrencs a la bota, però no va aconseguir marcar tot i estar sol. Qui sí que ho va fer va ser el Valls, que en el seu primer avís va aprofitar un error dels locals per deixar sol a Cazorla davant Ambrós. El davanter rival no va fallar i va posar el 0 a 1 al marcador.

En la segona part la Torre va seguir buscant el gol de l'empat, tot i que amb menys ordre que durant els primers 45 minuts. L'entrada de Vila va donar una mica de fluïdesa al joc local, però era gairebé impossible sorprendre el mur vallenc. Pepo va tenir el gol a les seves botes i Moya no va saber acabar un contraatac iniciat per Rubén, mentre que Cazorla va errar en el segon i darrer avís del líder de la categoria.

La Torre no va sumar cap punt i cau en terra de ningú, a la desena posició. Tot i això, els de Mora van mostrar una bona imatge contra el líder. El resultat no es correspona amb el que es va veure al terreny de joc, de manera que encara queda molta lliga i hi ha equip per ser més amunt, d'això segur!

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Veo al equipo con cierta ansiedad, y algunos jugadores cómo si la cosa no fuera con ellos! El hecho de tener una plantilla mejor que la de la temporada anterior está traduciéndose en presión para el equipo?
Espero que no sea así y que pronto estéis luchando por los primeros puestos y nos hagáis disfrutar cómo lo hicisteis la temporada anterior!
Ánimo Torre!!!

Anónimo dijo...

Crec que és normal que l'equip es senti presionat. O almenys, més que l'any passat per les expectatives que s'han creat aquest any i l'equip que s'ha fet. I això que dius d'alguns jugadors, suposo que tothom pot tenir un mal dia, no? Jo estic segur que al final de lliga estarem a dalt i que podrem lluitar per pujar.
Aquest diumenge, partidàs! Tots a la Cava i a començar a remuntar posicions!

Anónimo dijo...

Lo del comentario sobre algunos jugadores lo decía porque me parece observar, por lo que he visto en algún partido, que hay jugadores muy motivados pero otros no tanto. Pero no queria crear mal rollo, ni mucho menos. Disculpa si te he ofendido.

Anónimo dijo...

quizas tengamos mejor equipo que el año pasado,eso lo dira la clasificacion a final de temporada.
pero el equipo esta mas desconpensado que el del año pasado.
animo torre y a ganar en la cava.
visca la torre!