Resultats

miércoles, 21 de octubre de 2009

La Cava 3 - Torredembarra 1

La Torre va perdre per 3 gols a 1 el seu segon partit consecutiu i se situa ja a 11 punts del líder, tot i que només portem sis jornades de lliga. Els torrencs van acusar, i de quina manera, les baixes, ja que tan sols van poder viatjar 15 jugadors del primer equip. Els de Mora estan trobant a faltar molt referències ofensives durant l'inici del campionat, sobretot les absències de Dani Morros i Pep Calvet, dos jugaros lesionats i que estan cridats a ser referents amb els seus gols.
Poca cosa a dir del partit de la Cava. Una altra vegada els blanc i blaus van fer una bona primera part, dominant i amb opcions per marcar. Va ser la Cava, però, qui va marcar primer, en els primers minuts de partit. La Torre va ser refer-se, portar el ritme del partit i empatar mitjançant una jugada a pilota parada i que va pentinar Vicente. Les sensacions, doncs, eren bones i semblava que l'equip podia aconseguir el gol de la victòria en la segona part.
.
Altra vegada, però, petits errors individuals i una actuació arbitral més que dutbosa, van deixar a la Torre sense recompensa. El 2 a 1 va arribar despré d'una falta més que clar a Ambròs que es va empassar l'àrbitre i el 3 a 1, ja en temps de descompte, va ser molt discutit pels jugadors torrencs per un més que possible fora de joc. Finalment els torrencs van acabar tornant a Torredembrra sense cap punt i en terra de ningú. La victòria aquest cap de setmana, més urgent que mai...