Resultats

lunes, 8 de diciembre de 2008

Benvinguts!




Benvinguts a aquest nou blog torrenc dedicat exclusivament a les notícies relacionades amb el futbol de Torredembarra. Avui dia, tota la informació de la Torre ja es pot trobar a internet i el primer equip i el futbol base de la UDT de futbol no poden ser menys. És per aquest motiu que iniciem aquesta aventura, amb les ganes de poder explicar-vos setmana rere setmana quina és l'evolució d'aquests equips, ja que avui dia ens trobem que ens és molt difícil saber que ha fet el nostre infantil, o esbrinar contra qui juga el primer equip.

Esperem que aquest blog sigui una eina viva de debat i reflexió sobre la situació del futbol a Torredembarra. A més d'informar dels resultats del cap de setmana i de parlar de tant en tant amb els protagonistes, aquesta pàgina està oberta a parlar de futbol i de (com no) buscar solucions per recuperar el renom que tenia el nostre club anys enrere. És evident que estem en un moment d'allò més important i és necessari la col·laboració de tots per mantenir la categoria del primer equip, reforçar el filial que s'ha creat i augmentar el nombre de jugadors de la base.
-
Tots aquests reptes tan sols són possibles amb la col·laboració de tots els torrencs, que han de donar suport al desenvolupament de l'esport de manera activa. Des d'aquest blog intentarem acostar-vos l'actualitat, fer prèvies de partits i explicar-vos què ha passat durant tot el cap de setmana al municipal torrenc. Sempre des de l'optica futbolística, sempre des de l'òptica torrenca!

4 comentarios:

jordi salvat dijo...

Doncs molta sort en l'aventura. I un dia d'aquests veniu al programa de blogs d'Ona la Torre. Que us sembla?

Anónimo dijo...

Endavant!
Val la pena aquest Blog!
Visca el futbol a Torredembarra!

resnoesmesqui dijo...

Moltíssima sort i sempre endavant

Jordi Solé

Anónimo dijo...

todos estos que te desean suete es lo mismo que no les gusta el futbol.ya hace años que esta pagina tenia que estar.durante los años que solo habia el futbol otro gallo cantaba en torredembarra.todo las pèrsonas apoyan el deporte ahora solo se dejan ver o escribir lo que a ellos le conviene.este que dice en comentarios molta sort es que no sabe donde vive solo entiende de nada iba ha decir de plante.quedate en casa que es lo mejor que puedes hacer.rachet.