Resultats

lunes, 15 de diciembre de 2008

UDT 1 Aldeana 0



La Torre va aprofitar ahir la jornada 14 per tornar a guanyar i seguir amb la tònica de les últimes jornades: derrota a fora i victòria al municipal de Torredembarra. D'aquesta manera, els blanc i blaus segueixen enganxats a la zona d'ascens, que queda a només 3 puntets. Tot i això, per sobre hi ha 6 equips: el líder és el Camp Clar (que va perdre a la Torre ara fa 4 diumenges), seguit de La Cava, el Jesús Catalonia, el Gandesa el Reddis, la Canonja i els torrencs. Tan sols 3 punts separen els tres primers, de manera que cada setmana hi ha moltes variacions a la zona alta.

La Torre rebia ahir un dels rivals de la part baixa de la classificació: l'Aldeana. Per tal d'obtenir els 3 punts, Mora va apostar per Antonio, Girol (que tornava a l'equip titular després de diverses jornades lesionat), Rubén, Oriol i Asensio a la defensa. David Sánchez va passar al mig del camp, formant parella amb Pepo, mentre que Arturo ocupava la mitja punta i Dani Moros, Moya i Carlitos eren el trio atacant. Sense cap mena de dubte, es tractava d'un equip ofensiu que havia de tenir la pilota i anar per feina. Tot i aquesta voluntat, el partit no va ser pas senzill i la lesió d'Arturo (que sembla que pot ser llarga) va trastocar el pas dels torrencs, que veien com corria el rellotge i l'empat a 0 no es movia.

A l'Aldeana ja li anava ve l'empat a 0 i es va limitar a defensar durant la segona part. I quan tot indicava que la Torre s'hauria de conformar amb 1 punt va aparèixer Rubén, que va aprofitar una pilota penjada a l'àrea i algun rebot per marcar el gol de la victòria, just al minut 88. Un gol que valia 3 punts i que permetia (i permet) als de Mora seguir mirant a dalt. Ara tan sols queda aprendre guanyar a fora per ser realment un candidat a l'ascens. La primera oportunitat el següent cap de setmana, a Alcanar.

Cal destacar com a nota positiva el debut d'Aitor Arrieta, que per culpa d'una lesió i problemes amb la fitxa no ho havia pogut fer. D'altra banda, el filial va empatar 1 a 1 al camp de l'Arboç.

No hay comentarios: