Resultats

miércoles, 17 de diciembre de 2008

RESULTATS FUTBOL BASE



Bona jornada per als equips torrencs.

En les categories en què els resultats van una mica per davant de la formació dels jugadors, els tres equips torrencs han aconseguit puntuar, fet que indica que les coses s'estant fent bé i que es preveu que s'assoliran els objectius fixats a principis de temporada.

El juvenil, es va desplaçar al sempre difícil camp del Col·legi Pare Manyanet, un camp de dimensions reduïdes i de terra en què l'equip de casa acostuma a ser molt fort i es fa molt complicat el treure resultats positius. Tot i això i el hàndicap que suposava que el partit es jugués diumenge a les 10:30 del matí, el nostre juvenil va fer segurament el partit més seriòs de la temporada i va aconseguir un meritori empat a 4.
Amb aquest punt, el juvenil torrenc es situa 12è a la classificació amb 13 punts.

Per la seva banda, el cadet s'enfrontava amb un dels equips forts de la categoria, La Floresta, que arribava al municipal torrenc després de derrotar al líder i treient-li la etiqueta d'invicte. Sabedors d'això, els jugadors torrencs van sortir molt ficats al partit i es van posar ben aviat per davant en el marcador (2-0,min.10). Tot i rebre dos gols matiners, els visitants no es van venir abaix i van aconseguir empatar abans de la mitja part. En la segona, els locals van sortir més decidits a buscar els tres punts, però el marcador ja no es mouria.
Amb aquest puntet, el cadet torrenc es situa 12è a la classificació amb 12 punts, encara que més enllà de la posició a la taula, es va confirmar la reacció d'un equip que va patir molt a les primeres jornades.


Per últim, l'infantil continua en la seva bona línia fora de casa, i es que l'equip torrenc va derrotar per un contundent 1a5 al Valls. Va ser un partit molt plàcid per als visitant que ja a la primera part guanyaven 0-3. A la segona, un matiner gol local va preveure que el partit es podria complicar pels interessos torrencs, però lluny d'això, els nostres jugadors van fer dos gols més, que posaven l'1-5 final.
Amb aquesta nova victòria, l'infantil es col·loca 9è amb 15 punts, que de no haver rebut la sanció federativa estaria segurament entre els 5 primers.



Altres resultats:

Benjamí A: Borges del Camp - Torredembarra 2-2
Benjamí B: Torredembarra - Cunit 2-4
Prebenjamí: La Floresta - Torredembarra 11-1

Per últim, l'aleví B no va poder disputar el seu partit perquè l'àrbitre no va assistir-hi.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Per fí algú fa el que tothom volia i ningú feia pel seguiment del torredembarra.
Ànims!!!

ARNAU

Anónimo dijo...

Ja és hora que algú cregui amb el futbol de la Torre.
Endavant!