Resultats

lunes, 22 de diciembre de 2008

Derrota per tancar el 2008

El mateix conte de sempre i, el qu és el pitjor, amb el mateix final de sempre. La Torre va tornar a perdre aquest diumenge una bona oportunitat d'acostar-se a la zona alta de la categoria que ara ja és a 5 punts. Altre cop ho va en camp contrari, on no guanya des de la visita a Ulldecona, ara ja fa massa dies. D'aquesta manera, els torrencs diuen adéu al 2008 a la jornada quinze, instal·lats còmodament a la 7a posició, amb 25 punts.

Poca cosa a dir del partit de l'Alcanar. Mora va apostar per Antonio, Asensio, Oriol, Rubén, Pepo, David, Girol, Carlito, Gili, Moya i Dani. Sense Arturo, l'equip va perdre capacitat ofensiva, però va guanyar en consistència al mig del camp, ja que a la parella Pepo-David, s'hi va sumar el nouvingut Gili. Ben aviat, però, les coses es van tòrcer per als torrencs. Just en el minut 16 encaixaven el primer i únic gol del partit, que va condemnar a la Torre a una altra derrota. L'expulsió de Rubén al minut 60 va deixar als blanc i blaus amb un home menys, fet que va obligar a Mora a moure fitxa i treure a Fernando per a Moya. Amb aquest canvi, la Torre encara va perdre més presència en atac, tot i que en l'últim tram de l'encontre hagués pogut empatar.
.
Amb la victòria contra el Montblanc el Camp Clar continua com a líder de la categoria, amb 31 punts, a 6 del Torredembarra. La setena posició dels torrencs els situa en una zona totalment tranquil·la, tot i que encara tenen l'oportunitat d'enganxar-se al grup capdavanter. La lliga no torna fins a l'11 de gener, amb el partit Torredembarra - La Sènia. Amb la derrota contra l'Alcanar la Torre tanca un any per a la història, amb un ascens a l'última jornada al camp del Bellvei per 1 a 0 i la recuperació d'un filial que va perdre 0 a 2 contra el Santa Oliva. Als de Toni Cruz se tanquen el 2009 en novena posició i 11 punts en 11 jornades.