Resultats

martes, 9 de diciembre de 2008

Derrota a Gandesa

El Torredembarra va tornar a demostrar que no sap guanyar fora de casa. Després de la golejada a Hospitalet de l'Infant i la derrota contra el Jesús Catalonia, els torrencs tornaven a viatjar cap al sud. Aquest cop, però era el Gandesa, que tenia un punt menys que el Torredembarra, 21. Es tractava d'un bon rival, que sap tocar la pilota i que gaudeix d'una de les millors aficions de primera, que omple cada diumenge el camp amb un bon ambient. El terreny de joc, com no podia ser d'altra manera, era de gespa artificial, de fet com la majoria de camps de la categoria. Tots? tots no, encara hi ha un petit reducte a Torredembarra.

Però tornem al partit que és el que ens interessa. Mora va apostar per un 4-3-3 amb Dani Morros a la banqueta per molèsties, de manera que Moya, Carlitos i Arturo eren les referències ofensives. Rubén va ser el pivot defensiu del mig del camp reconvertit i Pepo va formar parella amb Gili a la zona creativa. La defensa era l'habitual de les últimes jornades: Oriol, Fernando, Sánchez i Asensio, mentre que Antonio defensava la porteria blanc-i-blava. Un bon equip, doncs, per aconseguir treure alguna cosa positiva de la Terra Alta.

Des d'inici es va veure que a la Torre li faltava punch. Va cedir la pilota al Gandesa i volia sortir a la contra però amb massa imprescisions. Tan sols una falta perillosa que va treure Pepo va portar perill a l'àrea contrària, mentre que el Gandesa cada cop jugava més a prop de la porteria d'Antonio. Tot i això, es va arribar a la mitja part amb empat a 0, de manera que la Torre encarava els segons 45 minuts amb igualtat de condicions del rival.

Un gol just al començar la segona part va marcar el ritme del partit. Va ser a partir d'una falta que els locals van penjar a l'àrea petita i un dels davanters va marcar de cap. Tocaria remuntar i per això Mora va donar entrada a Morros que va passar a jugar a la banda dreta. Amb el gol en contra la Torre va apretar i va guadir de dues oportunitats molt clares per marcar: una d'Asensio a la sortida d'un córner i una de Moya que es va quedar sol davant el porter. Cap d'aquestes, però, van entrar i el Gandesa va aprofitar que la Torre va llançar la tovallola per fer-ne dos més. Altre cop la Torre tornava amb les mans buides i amb 3 golets que l'allunyen de la zona alta.

No hay comentarios: