Resultats

domingo, 18 de enero de 2009

La Cava 0 - Torredembarra 1

El Torredembarra ha obtingut un importantíssim triomf al camp del fins avui tercer classificat, la Cava, i ha trencat amb la mala ratxa de resultats fora de casa. Els torrencs han vençut per 0 gols a 1, gràcies a un penal transformat per Vicente a les acaballes de la segona part. Minuts abans, però, el porter de la UDT Mari havia aturat un altre penal. Un partit, doncs, amb tots els ets i uts, i amb una afició de la Cava que ha pressionat des del primer minut, amb més de 200 espectadors al Municipal de Deltebre. A diferència d'altres partits a fora, la Torre ha sabut portar el ritme del partit. El mig del camp format per Pepo i Vicente ha funcionat i tant sols s'ha patit a partir de pilotes parades, la millor arma que ha demostrat avui la Cava. Ha estat una primera part entretinguda, amb intercanvis d'ocasions i amb un Torrdembarra que buscava la profunditat i les triangulacions. Tot i això, a mesura que passaven els minuts la primera part ha quedat en un punt mort, de manera que la mitja part ha estat una bona notícia per als dos equips.

La Torre ha sortit molt enxufada a la segona part. En el primer quart d'hora ha tingut tres o quatre contres perilloses, però malgrat aconseguir arribar fins a la línia de fons, les seves centrades no trobaven rematador. Les lesions de Moya i Asensio han obligat a Mora a moure fitxa i donar entrada a Ayala, que ha ocupat l'interior esquerre i Aitor Arrieta, que s'ha col·locat de lateral esquerre. La Cava ho ha aprofitat i ha tingut en deu minuts tres ocasions clares per a marcar. En la primera, la rematada del davanter ha sortir fregant el pal esquerre de Mari, mentre que en la segona, Maria s'ha lluït i ha enviat la pilota a córner. La tercera ocasió ha estat el penal, que des de la gradera semblava fora de l'àrea. Mari, altra vegada, ha endevinat el xut i l'ha parat. Amb l'entrada de Gili l'equip ha tingut més consistència al mig del camp i ha aguantat més la pilota, esperant alguna contra i aprofitant la tècnica d'Arturo i Carlitos. En una d'aquestes, Arturo ha entrat dins l'àrea i ha rebut una falta del defensa local. L'àrbitre del partit no s'ho ha pensat dues vegades i ha assenyalat la pena màxima. El capità de l'equip, Vicente, no ha fallat i ha donat uns 3 punts molt importants, que acosten la Torre a la zona alta, just al final de la primera volta.

És un bon moment per a reflexionar de la marxa de l'equip, absolutament positiva i que hauria d'esperonar als jugadors i a tota la família torrenca de marcar-se fites molt més importants. La Torre ha demostrat que pot guanyar fora de casa, en camps complicats i davant d'un públic hostil, de manera que encara la segona volta amb opcions a tot. És una il·lusió o podem lluitar per a pujar a Preferent?

4 comentarios:

Anónimo dijo...

el que està fent aquest equip té molt de mèrit!

Cap d'any 2009 a Torredembarra dijo...

això sí que és veritat. Avui a la Cava m'explicaven què cobrava el seu porter i algun dels jugadors locals i m'espantava... i malgrat ser quatre cada quinze dies al camp, malgrat no cobrar gaire estan a tocar de la zona d'ascens. Això sí, al meu parer ara ja no pot haver-hi discussió: la Torre ha de lluitar per a pujar a Preferent. No hi ha dubte

Anónimo dijo...

La veritat és que si aquest equip aconseguís pujar de categoria, o fins i tot quedar entre els 5 primers, seria per treure's el barret. L'equip està donant la cara partit rere partit (amb millor o pitjor sort)tot i les pedres que contínuament entorpeixen el nostre camí. Promeses de camp de gespa incomplertes, suport econòmic gairebé nul, una afició escassa i limitada (les parelles, familiars i amics dels jugadors i els 4 seguidors de sempre),...són només algunes de les coses que si anessin a millor segurament farien que puguéssim optar a fites molt més altes. Però en fi, nosaltres seguirem lluitant igualment, ni que sigui per nosaltres mateixos i per la poca gent que creu en nosaltres i en el futbol a Torredembarra.

Unknown dijo...

podemos subir,tenemos jugadores con talento de sobra para subir a preferente,si nos lo creemos no habrá problema,por cierto para el partido con el Deltebre no tenemos que ir a confiarnos porque tengo un amigo,el portero suplente del Jesus Catalonia que me dijo que todos sus compañeros iban con risas y chistes y al final casi pierden contra el Ulldecona