Resultats

miércoles, 21 de enero de 2009

Resultats del futbol base

Satisfacció general en els equips torrencs, ja no per els resultats sinó per afrontar partits complicats amb ganes de fer les coses bé, per la predisposició dels jugadors, per les ganes d'apendre i perqué no, per demostrar que en uns anys, algun equip de 1a divisió, pugui optar a fites més altes que la premanència.
Diem això perqué els juvenils, els cadets i els infantils s'enfrontaven als equips capdavanters de les seves lligues, i tots tres van demostrar la seva vàlua i van aconseguir plantar cara als "grans" de la 1a divisó.

En primer lloc, el juvenil rebia al Vila-seca, sense dubte la revelació del grup, ja que venia en un 3er lloc molt meritori donada la dificultat de la categoria. Tot i això, i com ja ens tenen acostumats, els nostres quan hi posen tot damunt del terreny de joc demostren que haurien d'estar molt més amunt de la classificació, i així va ser, van sortir amb molta empenta i van aconseguir treure un empat a 1 gol que amb una mica més de sort en els metres finals, hagués pogut ser una victòria. Ara ocupen la desena posició amb 17 punts.

El cadet també jugava a casa i rebia al Valls (2on classificat) completant així un inici d'any molt dur, ja que venia de visitar al líder. Una primera part bastant fluixa va fer que els visitants, que venien amb una ratxa de 9 partits guanyats consecutius, es distanciéssin al marcador amb un resultat de 0-3 bastant enganyòs, amb el qual es va arribar al descans. A la repressa, la bona actitut i el bon joc dels locals, van fer que al primer quart d'hora marquèssin dos gols i els produissin nervis tant a l'equip com a la banqueta visitant. Amb el 2-3, el partit es va trencar i es produïen accions a una i altre porteria, joc que afavoria als locals, i en una d'aquestes es va produir la més clara, un ú contra ú amb el porter a l'àrea del valls que no van saber materialitzar i per tant, no van impedir que els tres punts marxèssin cap a Valls.

L' infantil afrontava el partit més complicat, ja que es desplaçava al camp del Cambrils, líder de la categoria. Els torrencs van demostrar a un camp dificilíssim, que són un equip difícil de batre, i de no ser per l'error que es va tenir amb l'horari d'un partit i la posterior sanció federativa, hauien d'estar a la part alta de la categoria. Van sortir sense pensar en el rival i intentar fer el seu joc, i això va permetre veure un gran partit i d'allò més entretingut, amb el resultat final de 5-3. L'infantil és 10è amb 18 punts i un partit menys que la resta.

Pel que fa al futbol-7, els dos alevins van tornar a guanyar. L'equip "A" continua la seva espectacular ratxa i va tornar a guanyar, aquesta vegada a casa contra l'Oleàstrum (6è) per un contundent 9-1, i és que l'equip entrenat per Nico, no ha deixat escapar cap punt en les 12 jornades disputades, havent marcat 113 gols i només rebent 13.
L'aleví "B" va tornar amb els 3 punts de Valls, ja que va guanar per un ajustat 3-4, que els col·loca vuitens a la classificació amb un partit menys.

A la categoria benjamí, l' "A" va perdre al camp del Baix Camp per 10-0, mentres que el "B", va aconseguir el 3 punts guanyant per 1-2 al camp de la Salle de Tarragona.
Per últim, els més petits de l'escola, els prebenjamins, van disputar el seu partit al camp del Vendrell rebent una clara derrota amb el resultat de 15-0.

5 comentarios:

Unknown dijo...

que gran equipo el torredembarra,nunca puedo ir al campo del primer equipo por problemas econopmicos,pero lo sigo cada semana,soy un aficionado de esos que son para siempre,Anim Torredembarra pujarem a preferent si o si,no sabia de la existencia d`aquet blog,ara si que estarè mes conectat al futbol torrenc,a vere si aquet cap de setmana puc anar al camp municipal,felicitacions al qui hagi fet aquet blog,es una maravilla

Anónimo dijo...

Doncs per diners no serà, per 3 euros per comprar alguna tira pel pernil ja et deixaran entrar.. jajajja. buscants davant del bar, i xerrem!

fins diumenge, al es 16'30h

Unknown dijo...

ok,alli estaré,aunque si no paso por el bar seguramente me veas en la grada

Anónimo dijo...

Diumenge, degut a les obres al camp de futbol del Torredembarra, el 1er equip jugarà al camp del Roda de Barà a les 16'30h. Us hi esperem!!!

Anónimo dijo...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!