Resultats

lunes, 26 de enero de 2009

Torredembarra 3 - Deltebre 2

La Torre va patir més del compte per treure els 3 punts en el seu primer partit a l'exili per les obres de la gespa artificial al municipal torrenc. Els blanc i blaus van guanyar per 3 gols a 0 al Deltebre, tercer per la cua i que tan sols ha aconseguit 14 punts. Amb la victòria, la Torre fa un pas més per afiançar-se en la zona de dalt i suma tres victòries seguides, fet que no succeïa des de de la jornada 4.

Mora va apostar d'inici pels 11 homes que havien guanyat a la Cava, una circumstància no gaire habitual, ja que les lesions han passat factura en aquest equip. Ara, però, gairebé tots els jugadors estan disponibles. I això ja es va notar a la Cava i contra el Deltebre, ja que des del començament la Torre va voler la pilota i va buscar la porteria rival. I en va tenir moltes per avançar-se, fins i tot una xilena espectacular d'Arturo que es va trobar amb la creueta, però va haver d'esperar el pas dels minuts per poder marcar per obra de Moya, que ja havia disposat de diverses ocasions abans. El Deltebre també avisava a la contra amb un pal del seu davanter centre, un molt bon jugador. A partir del gol, els locals van seguir amb la pilota controlada i Moya va tornar a tenir dues ocasions clares abans de la mitja part. Qui va marcar, però, va ser el Deltebre, i a pilota parada.
.
La Torre va sortir a la segona part amb la clara intenció de marcar un parell de gols i sentenciar el partit, mentre que el Deltebre intentava sorprendre amb contres molt ràpides. La defensa de la Torre va estar molt tova en determinades ocasions i les bandes dels visitants o van aprofitar. En una d'aquestes, l'extrem esquerre es plantava sol i la deixava en safata al davanter centre perquè marqués l'1 a 2. Amb el gol es van encendre totes les alarmes i Mora va apostar per a col·locar a Carlitos al lateral i introduir a Gili al mig del camp. Amb el canvi, Carlitos es va quedar massa enrere i es va perdre una banda, però la Torre va demostrar que domina diversos recursos i va empatar a pilota parada. Va ser a partir d'un córner tret a la perfecció pel Dani Morros i que va rematar a la xarxa el central Rubén. Quedaven prop de 20 minuts i el partit tornava a començar, tot i que estava molt més obert que a la primera part. El Deltebre va posar l'ai al cor als aficionats amb un xut potentíssim que es va estavellar al pal, però la Torre va saber imposar la seva qualitat i mitjançant Arturo va aconseguir remuntar el resultat advers i col·locar el definitiu 2 a 3 al marcador. Els locals van estar a punt de complicar-se la vida per fallar ocasions clares, però van demostrar que també saben guanyar patint. Un pas més cap a la lluita per a l'ascens. Pròxima parada: Vila-seca.

18 comentarios:

Anónimo dijo...

Partit molt disputat i entretingut per a l'espectador en el que el Torredembarra no hagués hagut de patir tant si no hagués estat pel gran nº d'ocasions clares fallades. En canvi, el Deltebre, 4 xuts a porta: 2 gols i 2 pals !!
Però en definitiva, 3 punts que es queden a casa i que ens permeten seguir somiant!!
La setmana que ve us esperem a tots a Vilaseca!!

Anónimo dijo...

Visca Torredembarra!!!!!!!!!! contra el Vilaseca a Mort!!!!!!!

Anónimo dijo...

seguim somiant!

Anónimo dijo...

perquè creieu que hi havia més gent ahir a roda que els altres partits a la Torre?

Anónimo dijo...

potser que els aficionats del Roda de Bara també hagin anat a animarnos

Anónimo dijo...

Segurament hi havia més gent a Roda perquè és un camp molt més acollidor que el nostre. Perquè a Roda el públic està a cobert, es pot asseure en seients de plàstic,... i, sobretot, perquè té un camp de gespa que, encara que sembli mentida, fa que tant l'espectador com els jugadors tinguin la sensació d'estar en un partit de més "qualitat".
Però esperem que en unes setmanes això sigui així a la Torre!!!

Anónimo dijo...

pero no es poden menjar pipas !!!

Anónimo dijo...

las entradas donde se compran? es la primera vez que voy a ir,esta semana no ero la proxima

Anónimo dijo...

A veure....:
No es poden menjar pipes però sí kikos !!!
Les entrades les pots comprar al servikaixa o al ticktackticket.com !!! jejeje!! no home no, les entrades no cal que les compris pq només has de comprar números per la rifa del eprnil !!!

Anónimo dijo...

Perdó!!! Volia dir pernil !!!

Anónimo dijo...

o sea que es gratis!!!

Anónimo dijo...

juguem a les 16:00 oi?

Anónimo dijo...

Sí, a les 16h al Municipal de Vilaseca.
Encara no se sap si es podrà veure per TV3. Tot depèn de si la TV catalana paga el que li deu al Torredembarra pels drets televisius de la passada temporada.

Anónimo dijo...

jajajaja... m'imagino l'Infantes dient al palco de l'Altafulla: No em toquis, no em toquis!

Anónimo dijo...

Vinga que el Gandesa y el Jesus no guanyarán!!! a Mort a Vilaseca,Visca els Torrencs !!!!

Anónimo dijo...

Vinga que el Gandesa y el Jesus no guanyarán!!! a Mort a Vilaseca,Visca els Torrencs !!!!

Anónimo dijo...

La Torre és més que un club!

Anónimo dijo...

seguim somiant !