Resultats

miércoles, 14 de enero de 2009

Resultats del futbol base.

Mala jornada i mal inici d'any pel futbol base torrenc, ja que de totes les categories, només els dos equips alevins van ser capaços de sumar els 3 punts. Per tant, podríem dir que les vacances nadalenques no ens han ant gaire bé, ja que en molts equips s'ha notat en excés la falta de ritme de competició. Tot i així, confiem en què en les pròximes jornades, tot torni al seu lloc i els nostres joves jugadors ens continuin donant alegries.

El juvenil, amb moltes baixes per diferents motius, es va desplaçar al complicat camp de La Floresta, una escola de futbol que ha crescut molt en els últims anys fins al punt de ser un referent en el Camp de Tarragona, va estar un partit difícil, on els torrencs van perdre per 5-1. Amb aquesta derrota, perdem 1 posició a la classificació, i tornem a ser dotzens amb 16pts.

El cadet va perdre al camp del líder (Cambrils) per un contundent 8-0. Els locals van demostrar en tot moment la seva superioritat, però havent acabat la primera part amb una meritori empat a 0, caldrà treballar molt per a què no torni a passar situacions d'aquests tipus, ja que tot l'esforç dels primers cuaranta minuts va quedar en res. La nota positiva és que el cadet continua a la mateixa posició a la taula, 12è.

L'infantil no va poder disputar el seu partit per l'estat del terreny de joc, ja que la pluja caiguda a Torredembarra la tarda i nit de divendres va deixar el camp malmès.

Per la seva banda, els dos alevins, van ser els encarregats de posar la nota positiva del cap de setmana, ja que tots dos van treure els partits endavant i amb molt bon resultats. L'equip A va derrotar al Montblanc (3er classificat) per 2-4, mentre que l'equip B va derrotar per un contundent 11-4 al Pare Manyanet.

Per últim, els benjamins A van aconseguir el 4rt empat de la temporada davant el Creixell (4-4), un bon resultat donada la dificultat de la categoria, però insuficient perqué es va produir un resultat favorable de 4-0. Els benjamins B van caure derrotats per 0-6 davant el Torreforta.

Els més petits de l'escola,els prebenjamins, van perdre per 2-6 davant el St Pere i St Pau.

1 comentario:

Anónimo dijo...

aquí no entra ningú, tio...