Resultats

lunes, 9 de marzo de 2009

Montblanc 0 - Torredembarra 1

La Torre va fer un pas endevant per lluitar per l'ascens a preferent i va tornar del camp del Montblanc amb els 3 punts. D'aquesta manera i gràcies a l'empat de la Cava, la Torre és a tres punts del primer i del segon classificat. Vaja, parlant en plata, que els tenim a tiro. Tot això gràcies a un solitari gol de Moya en l'inici de la segona part i que va servir als de Mora per consolidar-se en la tercera posició i seguir espereant alguna relliscada dels dos primers classificats.
.
La baixa de David va provocar que la Torre sortís a Montblanc amb tres defenses i amb un mig del camp format per Pepo, Jili i Aitor. A dalt els de sempre: Arturo, Dani, Carlitos i Moya que va recuperar l'olfacte de gol el millor dia possible, ja que les condicions metereològiques no convidaden a la pràctica del futbol el passat dissabte per la tarda. El vent que feia a la Conca de Barberà era un mal aliat per un equip que vol jugar a futbol com el Torredembarra, i va estar a punt de jugar una mala passada els blanc i blaus durant la primera part. En l'inici de la segona part, però Moya va aprofitar per marcar l'únic gol de l'encontre i fer un passet més cap a la lluita per Preferent.
.
La Torre ja suma 45 punts, en una temporada que va camí de ser històrica i és l'equip més amb forma de la segona volta, on només ha deixat escapar 4 punts (2 a casa i 2 a fora). Tots els ingredients semblen estar a punt per fer el salt pròximament als dos primers llocs de la classificació. Dels 5 primers classificats (tenint en compte que un és la Torre), 3 han de venir encara al municipal torrenc i la Torre tan sols té el difícil desplaçament de Camp Clar. Si seguim així,...