Resultats

lunes, 30 de marzo de 2009

Torredembarra 2 - Hospitalet de l'Infant 3

La Torre va encadenar el seu segon partit consecutiu perdent i suma així la pitjor ratxa de la temporada, al mateix moment que perd el primer partit com a local. Ja havíem comentat que era una setmana molt important, ja que el primer i el segon classificat s’enfrontaven entre ells, fet que podia donar ales als torrencs per accedir a una de les dues places capdavanteres. Però perquè succeís això calia que els de Mora es refessin de la derrota a Cambrils i tornessin al camí de la victòria.
Potser per això la Torre va sortir ahir al municipal de Roda amb tres defenses: Oriol, Rubén i Girol i amb David Sánchez a la seva posició natural, acompanyant a Pepo i Gili al mig del camp. A dalt, els de sempre: Carlitos, Arturo, Dani i Moya. La idea era controlar el mig del camp contra un equip rocós i que ja venia de guanyar a la Cava. Es pot dir que la Torre va ser la dominadora de la primera part, tot i que l’Hospitalet ja va avisar en un parell de jugades al contraatac. El partit estava encallat, ja que a la Torre li costava molt sorprendre al seu rival, fins que en una jugada afortunada Moya es va trobar la pilota a l’àrea petita i no va fallar. Pocs minuts després, l’àrbitre del partit xiulava penal en una jugada que va originar Pepo. L’encarregat de llançar-lo va ser ell mateix, però el 20 del Torredembarra no va poder marcar. I fent honor als tòpics del futbol, del 2 a 0 es va passar a l’1 a 1, ja que en un córner posterior l’Hospitalet de l’Infant va empatar el partit.

La lesió d’Arturo va obligar a Mora a moure la defensa i els blanc i blaus van tornar a jugar amb 4 defenses en una segona part en què la Torre va sortir molt entonada, amb ganes d’encarrilar uns tres punts vitals per a l’ascens. I ben aviat van arribar les ocasions, però aquest cop va ser David Sánchez qui va marcar després d’una falta made in Dani Morros. 2 a 1 i prop de mitja hora per assegurar els tres punts i fer el salt a la segona posició, però inexplicablement els locals es van veure sorpresos per dos gols de l’Hospitalet a la contra, l’últim d’ells quan restava poc menys de 10 minuts i que va deixar a la Torre molt tocada i sense opcions a reaccionar.

Certament un cop dur per a les aspiracions del Torredembarra, però res més que això. L’equip ha perdut dos partits consecutius, però es troba a 3 punts d’un Gandesa que encara ha de venir a Torredembarra i a dos del Camp Clar, equip que visita la setmana que ve. Tot està per fer i els de Mora segueixen amb les mateixes possibilitats que ara fa 3 setmanes, de manera que avui més que mai cal el cap fred i la mateixa ambició que fa uns dies.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

La ambición la tiene que tener todo el equipo, des del primero hasta el último. Tenemos un buen equipo si todos vamos a una, pero si no es así, nos convertimos en un equipo más que vulgar.Ya que estamos ahí, porque no hacemos todos un último esfuerzo para lograr algo grande?

Anónimo dijo...

Clar que sí... passi el que passi, la gran temporada no ens la treu ningú... per dos partits dolents no val la pena llançar un gran any!

Anónimo dijo...

Diuen que el vestuari ha quedat una mica tocat, que les 2 últimes derrotes han fet mal i que hi ha jugadors bastant tocats anímicament.
Des d'aquí m'agradaria donar-lis ànims per a què continuin lluitant al màxim per aconseguir estar fins l'últim moment lluitant per l'ascens.

GUANYAREM A CAMP CLAR!

FORÇA TORREDEMBARRA!

Unknown dijo...

anims als jugadors de la Torre,que sapiguen els jugadors que l`afició sempre estarem apoyantlos sigui on sigui la circumstancia,vinga lo millor es olidar aquestes derotes y tirar cap en davant,jo com a aficionat també em vaig sentir molt tocat cuan vaig saber el resultat,pero la meua pasió per que la Torre sigui un equip gran es superior a tot,aixi que nois tits podem!!!!!!!!

Anónimo dijo...

hoy en el entrenamiento de la torre la derrota ya esta olvidada.y hemos trabajado a tope y estamos muy fuertes y muy unidos y seguros de que si hacemos las cosas bien y jugamos unidos y junto con nuestros fieles el sabado ganaremos.
ANIMO CHAVALES!
Y A SEGUIR SOÑANDO.

Unknown dijo...

mejor,mucho mejor,venga seguro que les ganamos a los del Camp Clar

Anónimo dijo...

Partit a cara creu per al Torredembarra si és que encara vol tenir aspiracions a col·locar-se entre els 2 primers en el tram final de la lliga.
Dissabte a les 17h, a Camp Clar, l'equip presentarà les següents novetats:
- Altes: després de ser absents en la desfeta davant de l'Hospitalet per motius laborals el primer, i per lesió el segon, tant Aitor com Antonio tornen a la convocatòria. Per la seva banda, tal i com es va demostrar en l'últim partit, Girol i Vicente ja estan recuperats de les respectives lesions i apunten a l'11 titular.
- Baixes/dubtes: és més que seriós dubte la participació d'Arturo en el partit d'aquest dissabte. Les nombroses patades rebudes el passat diumenge i una lesió muscular que li va fer demanar el canvi han provocat que no hagi pogut entrenar en tota la setmana.

Esperem que l'equip aixequi el cap aquest dissabte i ens fem amb una victòria que ens torni la il·lusió!!