Resultats

domingo, 15 de marzo de 2009

Torredembarra 4 - Ulldecona 0

Gran partit del Torredembarra aquest diumenge a Roda de Barà contra l'Ulldecona. Els jugadors de Mora han golejat a un rival que arribava molt fort, amb el millor partit de la temporada. Aquest equip està tocat de sort i creix a mesura que va avançant la competició. Mentre als rivals els entren els dubtes i els problemes, sembla que la Torre ha sabut sobreposar-se a tot i pensar simplement en jugar i divertir-se De fet, és el que han fet aquest diumenge, amb un joc molt vistós, ràpid i de toc.

Carlitos ha fet el primer ben aviat i ha encarrilat el partit i Moya, en la segona aproximació dels locals ha posat el 2 a 0 en el marcador, després d'aprofitar una pilota morta. Durant la primera mitja hora l'Ulldecona ha estat un simple espectador del partit, i ha vist com Arturo, quan s'arribava a la mitja hora, feia el tercer després d'una bona passada. El partit estava sentenciat i l'Ulldecona s'havia de resignar a ser un actor secundari, ja que tan sols a la segona part i en els minuts finals s'ha acostat a la porteria de Mari, que, a l'igual que tot l'equip, s'ha mostrat molt segur i confiat. Amb el resultat favorable, Mora ha mogut la banqueta i ha donat entrada a tota la banqueta, conscient que era un dia propici per a les rotacions. I ha estat un d'aquests jugadors, Ayala, qui ha donat el quart gol a Dani Morros, que no ha fallat.

Poca cosa negativa a dir, doncs, d'aquest equip en el partit d'avui. El Torredembarra ha funcionat com un conjunt sòlid, atent defensivament, creatiu en el mig del camp i eficient a dalt. El resultat, que és la màxima golejada de l'equip aquesta temporada, aixi ho demostra i és una bona dosi de confiança per a l'equip de Mora, que viu un moment dolç i sembla que no tingui sostre. Els jugadors en són conscients i, malgrat soprendre's ells mateixos del bon rendiment, són els primers implicats per a lluitar per l'ascens. A hores d'ara ni la Cava ni el Camp Clar han disputat el seus partits, però a aquest pas, l'assalt a un dels dos primers llocs sembla qüestió de dies.

15 comentarios:

Anónimo dijo...

que grans,que grans,que grans!!!!!! avui la torre a semblat el barça de Guardiola,jugant molt bé y donant molt poques ocasions al Ulldecona,a seguir aixi nois!!!

Anónimo dijo...

bueno,pero que muy bueno el partido
de hoy del torrembarra,todo el equipo ha estado a un nivel muy alto.
Hay que ir poco a poco y saber que esto va a ser muy muy dificil.Pero yo creo que lo vamos a conseguir.
¡ANIMO TORRE!

Anónimo dijo...

El Camp Clar ha perdut a alcanar i la Cava ha empatat a casa contra l'Oleastrum:

1r La cava 49 pts
2n Camp Clar 48 pts
3r Torredembarra 48 pts


Ja hi som gent!

Anónimo dijo...

a un puntet nois,aixo es molt posible y a més la proxma jornada Oleastrum - Torredembarra

Anónimo dijo...

Per dir alguna cosa negativa del partit d'ahir, potser hauríem de destacar que hi havia força menys espectadors del que és habitual. Si volem estar a dalt, haurem de guanyar partits molt difícils que haurem de jugar a casa (Gandesa, Jesús Catalònia i La Cava), i amb l'ajuda dels aficionats de la Torre, segurament serà molt més fàcil aconseguir-ho. Així doncs, a veure si podem engrescar la gent perquè vingui al camp!!

Anónimo dijo...

entre els jugadors i els pocs però fidels seguidors de l'equip hauríem d'engrescar a la gent, sobretot ara q sembla q en pocs dies ja estarem a casa nostra , amb un camp impresionant!

SOM-HI A PREFERENT!!!

PD: vaya partidàs ahir! sou collonuts!

Anónimo dijo...

estic molt pero molt ilusionat per fer lo que tots volem fer i si seguim aixi no fallarem ,gracies guillem i raul per fer aquest blog tan interesant sou el putos amos

Anónimo dijo...

aquet blog es lo millor que es podia fer,segur que el proxim diumenge ya serem en promoció o a l`ascens,pero no será facil guanyar a l`Oleastrum diuen que a millorat molt

Anónimo dijo...

ja tenim el camp veeeeeerd!!!

Anónimo dijo...

Algú sap del cert quan s'estrenarà el camp?

Anónimo dijo...

e sentit que la setmana que béhi podiem estrenarlo

Anónimo dijo...

Última hora de l'equip per afrontar el partit de diumenge a Cambrils contra l'Oleàstrum (17h):
- Baixes: tal i com vam dir la setmana passada, Vicente segueix de baixa per una lesió muscular. Caldrà veure cóm evoluciona la lesió de cara a la propera jornada però tot fa pensar que la seva reaparició es farà esperar.
- Altes: no hi ha cap alta respecte l'última jornada jugada contra l'Ulldecona.
- Dubtes: segons sembla, Carlitos, David Sánchez i Pepo van deixant enrere les molèsties que els van fer ser dubtes la jornada anterior i, si no hi ha res de nou o cap sorpresa d'última hora, tots 3 estaran a l'onze titular d'aquesta setmana. No podem dir el mateix de "Yayá Touré" Girol qui, després de realitzar un grandiós partit davant l'Ulldecona, arrossega unes molèsties musculars que posen en seriós perill la seva participació per aquest diumenge.
Esperem seguir amb la bona ratxa: bon partit, 3 puntest més i cap a casa!!

Anónimo dijo...

turé yaya girol? jajjaja oriol oleguer, pepo maniche, mari busquets...

Anónimo dijo...

seguint el simils....
els nostre equip és molt semblant al Barça pel que fa als gols, ja que sempre marquen els 3 de davant..jejeje. Així que: ETO'O-MOYA; DANI-HENRY; MESSI-ARTURO.

Anónimo dijo...

DaniArturoMoya el tridente de oro,que cracks