Resultats

lunes, 2 de marzo de 2009

Torredembara 1 - Reddis 1

La Unió Deportiva Torredembarra va pagar massa car una primera mitja hora de joc dolenta i va empatar a 1 gol contra el Reddis a Roda de Berà. Els torrencs van sortir molt adormits i van anar a remolc del seu rival durant el primer temps, sense crear gaires ocasions, mentre que el Reddis sortia amb molta velocitat i creava molts problemes a la defensa blanc i blava. No va ser, doncs, un partit plàcid per a la Torre, que es va veure sorpresa per un equip que li disputava la pilota i que s'agradava creant. Va costar molt que el mig del camp enllacés la defensa amb els jugadors atacants i, aquest distància entre els jugadors, la va aprofitar el rival per avançar-se en el marcador, amb un gran gol. El 0 a 1 reflectia el que passava en el terreny de joc, amb un Torredembarra molt nerviós, sense gaires idees.

El gol, però, va despertar a la Torre, que es va adonar -per fi- que calia començar a jugar. Durant els 10 minutrs restants els blanc i blaus van dominar el partit i van pressionar al Reddis, que es va saber defensar. La dinàmica positiva va seguir en la segona part, on es va veure un canvi total de papers. Els de Mora van passar a ser els amos i senyors del partit, mentre que els de Reus buscaven sorprendre a la contra. Moya i Dani ja van avisar amb xuts que no van sorprendre al porter i David Sánchez va gaudir de dues ocasions clares, però no va tenir sort en la rematada final. Va ser a partir d'un penal que Dani Morros marcava la diana de l'empat. Un gol molt especial per ell i per a tota la família del futbol a la Torre. Amb 1 a 1 al marcador el partit tornava a començar i va ser la Torre qui va estar més a prop del gol de la victòria, sobretot portant molt de perill a pilota parada, però finalment es va haver de conformar amb un empat que feia justícia al que s'havia vist en els 90 minuts de joc. Un punt que s'ha de fer bo guanyat el proper cap de setmana a Montblanc, l'últimc classificat.