Resultats

sábado, 28 de marzo de 2009

Som-hi!

Alguna cosa es mou a Torredembarra. I no, no parlem de les rajoles del carrer nou o del sostre del poliesportiu. És el futbol a la Torre i concretament el nostre primer equip, que està fent un any increïble. No es tracta de tornar a explicar el mateix de sempre, sinó de reiterar i agrair les ganes, la voluntat i el compromís d'aquestes persones amb Torredembarra. Perquè més enllà de pilotes, entrenaments i partits, hi ha una convicció, un contracte amb el nostre poble.

Ahir el primer equip va celebrar un sopar, sense cap motiu aparent, simplement per unir esforços i riure una estona. Més de vint persones que només han cobrat un mes, que han jugat mitja temporada a l'exili per les obres al camp, que han d'omplir de la seva butxaca els dipòsits dels seus cotxes quan fan més de 200 quilòmetres per defensar la samarreta de la Torre. Doncs aquests mateixos ahir sopaven plegats, somreien, somiaven i... i pagaven de la seva butxaca el sopar, perquè no hi ha diners ni per això. Molts pensareu que això és Torredembarra, que sempre passa el mateix i que res canviarà, però alguna cosa es mou en aquest poble i en el futbol. Gent sense interessos ni ganes de figurar que té ganes de tornar aquest equip i la seva escola base on es mereix, que té idees i vol treballar. I a sobre saben jugar a futbol i estan a un puntet de la zona d'ascens a preferent.
Ells s'han guanyat tot el dret a somiar desperts si volen, només cal que nosaltres demà diumenge a les 12h en l'últim partit a Roda, els recordem que sí, que podem, que hi confiem i que estem al seu costat.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

VISCA LA TORRE
todos juntos lo vamos a conseguir.somos cojonudos

Anónimo dijo...

Vinga Torre que podem!!!!

Futbol Torredembarra dijo...

Torredenbarra 2 - Hospitalet de l'Infant 3...

Anónimo dijo...

una llàstima avui, però no ens vinguem abaix!
tots els equips q estan a dalt estant cometen errors, és un moment important alhora q difícil, així que podem confiar i molt en conseguir-ho.

la pressió la tenen els altres, per nosaltres estar a on estem és un premi!

VISCA LA TORRE!!!

Anónimo dijo...

Endevant Las Torre,

Una pregunta,

quelcom amb podria dir, quantes vegades a vingut a veure el primer equip el nostre regidor d'esports????.... que tots sabem qui es.

Qu vindrá a inaugurar el camp de gespa artificial que per cert queda de pel.licula pero ara el entorn del camp fa pena.

Salutacions i força

Unknown dijo...

joder que mal....el filial a perdido 8-1 contra el Banyoles,que mala jornada,madre mia,bueno en cuanto al primer equipo creo que tuvimos mala suerte,dos errores de los defensas permitieron empatar al Hospitalet y el penalti fallado fue el detonante para que el Hospitalet empujara hasta el final,lo bueno de todo esto es que La Cava y Camp Clar empataron entre ellos,el Gandesa esta imparable,creo que les hemos pasado nuestra racha,pero bueno ahora tocara disfrutar cin nuestro nuevo cesped